Home Breaking News Stiri Exclusive Winter Air Sport – Zbor deasupra munților, între 4 și 6 martie, la Sinaia

Winter Air Sport – Zbor deasupra munților, între 4 și 6 martie, la Sinaia

3 min read
0
0
276

Winter Air Sports, deja traditionalul festival de snowkite şi speedfly, se desfăşoară între 4 – 6 martie 2016 , la Sinaia, Cota 2000. Veţi putea lua parte la concursuri şi demonstraţii care de care mai spectaculoase, care vă vor face să vă doriţi să încercaţi senzaţiile oferite de aceste sporturi.

afisWAS2016

Iarna aceasta, probele de Hangtime si Race de la mare se vor muta in Valea Soarelui!

Proba de kite race va fi din nou pe platoul de la Cota 2000 iar kite-shop.ro va premia castigatorii cu produse GOPRO si un kite foil.

H2O va recompensa cea mai lunga saritura cu o salopeta Rip Curl! Aceasta proba se va tine pe platoul consacrat snowkiting-ului din Valea Soarelui.

Vor fi demonstratii de parapante si parasute pe schiuri (speedflyer) si se va putea testa ultimul model de speed VIRUS 2 -2016.

F64 sustine “Winter Air Sports” 2016 si este alaturi de toti participantii si iubitorii sporturilor de iarna. Fotografiile care vor surprinde cel mai bine atmosfera de concurs vor fi printate si admirate de toata lumea. In plus, in cadrul concursului de fotografie vom acorda trei premii constand in discounturi la achizitionarea unei camere de actiune GoPro. Spor la fotografiat si fie ca cei mai buni sa castige!

Apres Ski Bar H2O este baza distractiei pe zi cu un line up de zile mari: GOLAN live, Dj K-LU, Pin Pin si Corbu! Iar ca sa o facem lata, tema petrecerii este ’80, iar riderii care se intorc in timp vor bea bere din partea casei!

Sambata seara petrecaretii de cursa lunga o tin legata la Hotel Cota 1400 cu Dj K-lu si Pin Pin.Contact:

Contact:

Adrian Miclea – 0725.566.604.

office@kite-shop.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Nu știi să mergi pe tocuri? Iată cum poți să o faci perfect, în câțiva pași simpli!

Arată grozav, alungesc piciorul și te simți irezistibilă atunci când le porți. Este vorba,…