Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Zapada care a ingropat Romania produce si efecte benefice pe Valea Prahovei (video)

Zapada care a ingropat Romania produce si efecte benefice pe Valea Prahovei (video)

2 min read
0
0
363

Statiunile de pe Valea Prahovei, pline de turisti

Mii de turisti petrec weekend-ul in statiunile de pe Valea Prahovei, in jur de 5.000 dintre acestia aflandu-se, sambata, pe partiile din statiunile Azuga, Busteni si Sinaia, unde vremea este excelenta pentru schi, potrivit Mediafax.


Zapada care a ingropat Romania produce si efecte benefice. Statiunile de pe Valea Prahovei, pline de turisti VIDEO pe www.incont.ro

Cei mai multi turisti se afla pe partiile din statiunea Sinaia, iubitorii sporturilor de iarna preferand partiile de mare altitudine din Valea Dorului, situate la 2.000 de metri altitudine in Masivul Bucegi.

Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Sinaia, Madalina Rosu, aproape 3.000 de turisti se afla pe partii la Sinaia sambata.

Alti 1.500 de turisti schiaza pe partiile din statiunea Azuga, in timp ce in parcul de distractii si pe partiile din Busteni se afla aproximativ o mie de oameni.

Vremea pentru schi este excelenta, iar pe fiecare dintre partii stratul de zapada depaseste jumatate de metru.

Hotelierii spun ca se asteptau ca, avand in vedere vremea excelenta pentru schi, mult mai multi turisti sa aleaga sa isi petreaca weekend-ul la munte, insa oamenii au fost descurajati de faptul ca ar putea ramane blocati pe drumuri din cauza zapezii sau viscolului.

SURA: http://www.incont.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…