Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Zilele Culturii la Buşteni „SĂRBĂTOAREA SFINXULUI”- ediţia a VIII-a 2015

Zilele Culturii la Buşteni „SĂRBĂTOAREA SFINXULUI”- ediţia a VIII-a 2015

10 min read
0
0
329

Miercuri, 05 august 2015, ora 19.01, în prezenţa Primarului oraşului Buşteni – domnul Emanoil Savin, se va da startul ZILELOR CULTURII LA BUŞTENI “SĂRBĂTOAREA SFINXULUI” EDIŢIA A VIII-A 2015.

0_afis_program_2015

Manifestările vor începe cu un vernisaj al expoziţiei de caricaturi marca Costel Pătrăşcanu, urmată de un spectacol STEND-UP COMEDY cu Costel Pătrăşcanu şi Daniel Iancu.

După o pauză de două zile… „pentru avânt”, va urma un maraton cultural de 18 zile cu spectacole în fiecare zi. Ca şi în ediţiile trecute au fost păstrate exigenţele acestei complexe manifestări culturale, propunând publicului spectator, spectacole de înaltă ţinută şi o diversitate largă de genuri artistice (spectacole de teatru şi spectacole de divertisment şi umor, recitaluri muzicale de diverse genuri pentru diverse gusturi, de la muzică clasică, la jazz, rock, pop şi folk, expoziţii de pictură, caricatură şi sculptură, târg al meşterilor populari şi al tradiţiilor culinare, muzică de promenadă interpretată de fanfara Consiliului Judeţean Prahova, diverse spectacole muzicale în aer liber organizate cu ocazia târgului etc).

Anul acesta toate spectacolele vor începe la orele 19.00 cu excepţia celor din cadrul Festivalului de Muzică Pop pentru Copii şi Adolescenţi „Sfinxul de Aur”, care va avea un program special (dimineaţa de la orele 10,00 şi după amiază de la orele 16.00).

Accesul publicului la manifestări se va face pe bază de bilet la un preţ modic, respectiv 10, lei iar la unele spectacole intrarea va fi liberă.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…