Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Zilele Orașului Bușteni 2016 la final (video)

Zilele Orașului Bușteni 2016 la final (video)

6 min read
0
0
554

Acest sfârşit de săptămână a fost prilej de mare bucurie şi de sărbătoare pentru oraşul de la poalele Caraimanului. Faptul s-a datorat unei noi ediţii a unei manifestări de suflet, devenită deja tradiţie: „Zilele Oraşului Buşteni”.

Din zori şi până seara Pârtia Kalinderu a fost cuprinsă de un entuziasm general, zona de sosire devenind aproape neîncăpătoare datorită turiştilor de toate vârstele sosiţi să se bucure de sporturile de iarnă şi, în primul rând, de atmosfera plină de antren, întreţinută de numeroşii artişti invitaţi să susţină diverse concerte. Printre aceştia s-au remarcat interpreţi de certă valoare ai momentului din lumea muzicii uşoare româneşti.

EMISIUNE

„Zilele Oraşului Buşteni” au avut, cum era şi firesc, în program şi numeroase manifestări sportive, respectiv competiţii de schi şi fotbal. Cu acest prilej s-a desfăşurat cea de-a IX-a ediţie a Cupei Oraşului Buşteni la Schi Alpin, care de fapt a prilejuit şi debutul activităţilor înscrise pe agenda acestei sărbători.

SCHI

Sportivii s-au întrecut pe Pârtia Kalinderu, joi, 4 februarie, luptându-se pentru premiile care, în total, au însumat aproximativ 16.000 de lei.

Cel mai îndrăgit matinal din România, „Neatza cu Răzvan şi Dani”, difuzat de postul de televiziune Antena 1, a fost transmis de această dată – în mod inedit – în direct din Fun Park Kalinderu Buşteni, vineri 6 februarie a.c. Cei doi îndrăgiţi prezentatori au dovedit o prestaţie de zile mari, presărând, spre deliciul şi încântarea publicului, totul cu momente hazlii şi smulte surprize, alături de invitaţii de marcă pe care i-au avut în „platoul de emisie” amenajat la Fun Park-ul Kalinderu.

RAZVAN SI DANI

La acest apreciat eveniment au luat parte, alături de primarul localităţii, Emanoil Savin, interpreţi precum Alessia, Dj Rynno, Amna, Lidia Buble, Voltaj.

Accesul la instalațiile de transport din Complexul Kalinderu a fost gratuit în anumite intervale orare, iar turiștii s-au putut bucura atât de pârtia pentru avansați, cat și de cea pentru începători.

Sâmbătă a fost un nou prilej de distracţie şi bucurie pentru turiştii sosiţi în număr mare la baza Pârtiei Kalinderu. Aici au concertat Alex Mațaev, Claudia Ghițulescu, Alessia, Andreea D, Daniel Iordăchioaie, Lidia Buble, evenimentul fiind prezentat de îndrăgiţii Răzvan şi Dani de la Antena 1. Aceştia au avut parte de o plăcută surpriză, de „mari” proporţii ce l-a avut ca protagonist pe Emanoil Savin, primarul Buşteniului. Celor doi le-a fost oferit un tort tematic uriaş! Acesta avea forma unui televizor alb-negru de tip vechi – Diamant – având pe ecran o fotografie cu cei doi prezentatori realizată la prima lor emisiune în urmă cu opt ani. Publicul prezent sâmbătă seara s-a putut delecta în finalul manifestării cu un spectaculos foc de artificii.

Seria concertelor de la pârtia Kalinderu a continuat duminică, 8 februarie. Pe scena special amenajată au urcat Leya D, Ornela Pasăre, Denisa Trofin și Viorica Macovei. Tot duminică, la sala de sport din cartierul Silva, s-a desfăşurat cea de-a X-a ediţie a prestigioasei manifestări sportive „Cupa Oraşului Buşteni la Fotbal”, şi anul acesta pe primul loc al podiumului de premiere urcând selecţionata cartierului Zamora.

FOTBAL

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…