Home Ziua Lacului Bolboci

Ziua Lacului Bolboci

3 min read
0
0
965

Ziua Lacului Bolboci va avea loc pe 6 august si este o premiera pentru zona Masivul Bucegi, editia 2011 fiind si prima editie a intregului festival. Lacul Bolboci a reusit sa-si pastreze atuurile pentru care a devenit o atractie turistica: apa rece chiar si pe parcursul verii, aer curat, peisaj de basm. Proiectul Ziua Lacului Bolboci este finantat din fonduri europene si isi propune sa atraga turistii in aceasta zona.

Festivalul incearca sa contribuie la promovarea valorilor romanesti. Spectacolul va lua startul printr-un mars de fanfara, in timp ce atmosfera va fi animata de personaje din vremuri stravechi in parada personajelor de epoca. Dupa aceste momente Orchestra Chindia si Ansamblul de Dansuri Populare din Targoviste ne vor prezenta cele mai frumoase cantece si dansuri dambovitene.

Dar probabil ca seara va aduce si cel mai asteptat moment al festivalului Ziua Lacului Bolboci: concertul de folk. Concertul ii va aduce in fata noastra pe Victor Socaciu, Emeric Imre si formatia Karma care nu avea cum sa rateze un astfel de eveniment.

Despre cazare nu am primit nici o veste din partea organizatorilor dar ne gandim ca e o zona in care veti putea sa campati. Mai exista si Cabana Bolboci care ofera 60 de locuri de cazare. Puteti gasi mai multe detalii despre cabana chiar pe site-ul oficial.

De ajuns se poate ajunge direct cu masina. Aveti o harta aici. Dar puteti sa mergeti si cu trenul pana la Sinaia, de unde ori sariti muntele cu telecabina sau pe jos, ori o luati pe Dichiu.

Pana una alta noi v-am pregatit cate o melodie pentru fiecare dintre cei 3 artisti pe care ii veti putea auzi sambata la Ziua Lacului Bolboci. Speram sa va placa.

httpv://www.youtube.com/watch?v=vim6K10D__U

httpv://www.youtube.com/watch?v=mAMn_K5eWZY

httpv://www.youtube.com/watch?v=tYKWJLvqbWc

SURSA: http://muzica.metropotam.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…