Home Ziua Pensiilor Private – o noua editie la FIAR 2011

Ziua Pensiilor Private – o noua editie la FIAR 2011

2 min read
0
0
288

Luni, 23 mai, se desfasoara la Sinaia, in cadrul FIAR – Forumului International Asigurari – Reasigurari, o noua editie a Conferintei dedicate industriei de pensii private. Ziua Pensiilor Private pune in dezbatere cele mai relevante subiecte de specialitate, in cadrul unui program cuprinzator, gandit pentru profesionistii de top din domeniu.

Dezbaterea tehnica si politica aflata in plina desfasurare, la scara europeana, pe tema pensiilor, a produs deja primele concluzii si linii directoare privind arhitectura viitoare a sistemelor de pensii din tarile Uniunii Europene.

Dincolo de discutiile de principiu, noile tendinte aseaza in fata profesionistilor din industria de pensii private si specialistilor in strategii sociale noi provocari.

Editia 2011 a Zilei Pensiilor Private se va concentra asupra viitorului schemelor de pensii private in contextul nevoii urgente de reforma si modernizare a sistemelor nationale de asigurari sociale.

Evenimentul se adreseaza profesionistilor de top din industria de pensii private, autoritatilor publice, organismelor guvernamentale si ale societatii civile, organismelor politice interesate in problematica asigurarilor sociale, analistilor financiari si sociologilor si specialistilor in resurse umane.

Detalii despre programul evenimentului si posibilitatile de inscriere gasiti accesand www.fiar.ro.

SURSA: http://www.1asig.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…