Home Ziua Prieteniei la grădiniţă

Ziua Prieteniei la grădiniţă

4 min read
0
0
529

Copiii Centrului de Plasament Sinaia au declarat ziua de 23 februarie 2011 Ziua Prieteniei. Ei au sărbătorit alături de prietenii lor de la Grădiniţa Floare de Colţ care i-au primit cu braţele deschise. Bucuria a fost mare pentru micuţii preşcolari care au văzut împreună un spectacol oferit de Trupa de teatru a Centrului de Plasament Sinaia, coordonată de instructorii de educaţie Mihaela Cojanu şi Elena Păun. Pe o scenă improvizată, copiii au dat viaţă poveştii „Ridichea uriaşă”, un exemplu de reuşită atunci când lucrurile sunt făcute împreună. Prichindeii au fost încântaţi de spectacol şi i-au răsplătit pe artişti cu ropote de aplauze. „Sunt nişte copii minunaţi. A fost greu, dar şi foarte plăcut în acelaşi timp. Satisfacţia este mult mai mare atunci când vezi că, deşi sunt mici, pot interpreta lucruri pe care alţii le fac la maturitate. Este foarte multă muncă la mijloc, dar satisfacţia este pe măsură”, a spus Mihaela Cojanu.

Primirea călduroasă făcută de preşcolari i-a încântat pe copii şi pe instructorii lor. „Acţiunile comune între copiii Centrului de Plasament Sinaia şi preşcolarii de la Grădiniţa Floare de Colţ se desfăşoară în cadrul unui parteneriat încheiat în luna noiembrie 2010, între cele două instituţii. Dragostea, prietenia, deschiderea cu care am fost astăzi primiţi ne fac să credem că „Lumea văzută cu ochi de copil” este cu siguranţă o lume mai bună, o lume în care toţi am dori să trăim. Şi pentru că astăzi totul a fost perfect, iar copiii şi-au promis la plecare că se vor revedea curând, vom încerca prin acţiunile noastre viitoare să nu-i dezamăgim”, a spus Maria Enache, directorul Centrului de Plasament Sinaia.

Orele s-au scurs repede, copiii au cântat şi s-au jucat, au legat prietenii, iar copiii Centrului de Plasament Sinaia au oferit colegilor de la Grădiniţa Floare de Colţ insigne cu însemnele Zilei Prieteniei. La despărţire, micuţii şi-au promis că se vor întâlni mai des cu noii lor prieteni.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…