Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Sute de turisti sau credinciosi sunt tot mai incantati de vizitele la Manastirea Caraiman

Sute de turisti sau credinciosi sunt tot mai incantati de vizitele la Manastirea Caraiman

2 min read
0
0
219

Desi relativ noua in peisajul religios din Romania, aceasta a devenit foarte cautata in ultimii ani si datorita pozitiei sale. Situat la poalele muntelui Caraiman, lacasul de cult ii atrage ca un magnet atat pe turisti cat si pe credinciosi. Manastirea Caraiman dispune in acest moment de 44 de camera duble, avand un total de 88 de locuri de cazare, impartite in doua corpuri de cladire. Fiecare camera este dotata cu baie proprie iar cazarea se face numai cu obligativitatea participarii la sfintele slujbe. Turistii care ajung aici sunt incantati atat de ceremoniile religioase care se desfasoara in biserica manastirii cat si de noile si diversificatele amenajari din curte.

redinciosii sunt asteptati pe 20 iulie la sfintirea paraclisului cu hramul Sfantului Prooroc Ilie si a sarbatorii religioase “Schimbarea la fatza”. Tot atunci se va sfinti si Centrul Social Pastoral “Sfanta Cruce” dar si Sala Polivalenta, unde se vor desfasura activitati cu tineretul si vor fi organizate intruniri si seminarii la nivel national si international. Cu aceasta ocazie, la manastirea de la poalele muntelui Caraiman vor fi prezente si inalte fețe bisericesti, in frunte cu preafericitul Daniel, patriarhul Romaniei.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…