Home 8 Martie, la Centrul Cultural Carmen Sylva

8 Martie, la Centrul Cultural Carmen Sylva

3 min read
0
0
415

Centrul Cultural Carmen Sylva a fost gazda unui spectacol organizat cu ocazia zilei femeii. Mamele şi bunicile au fost invitatele speciale ale membrilor Cercurilor de muzică, pictură şi dans din oraş, care le-au pregătit un spectacol. Micuţii artişti şi-au exprimat dragostea faţă de cele care le-au dat viaţă prin lucrări pline de sensibilitate şi talent. În holul clădirii a fost amenajată o expoziţie de pictură, cu cele mai frumoase lucrări ale copiilor de la Cercul de desen şi o expoziţie de mărţişoare şi felicitări realizate tot de aceştia, iar sala de spectacol a devenit neîncăpătoare pentru publicul spectator. Nu au lipsit nici mărţişoarele muzicale oferite de membrii Cercului de chitară, conduşi de profesorul Marin Guşter.

La spectacolul de anul acesta a fost prezent şi cel mai nou cerc înfiinţat, cel de dans. Aflaţi la început, dansatorii au fost emoţionaţi că evoluează în faţa unui public numeros, dar aplauzele primite i-au încurajat. Ana Maria Dulamă, instructorul de dans, spune că este cea de-a doua reprezentaţie a trupei de dans, iar emoţiile sunt normale. „Este cel de-al doilea spectacol al trupei de dans a Centrului Cultural Carmen Sylva. S-a muncit foarte mult şi au fost foarte emoţionate că au venit şi mămicile şi bunicile, iar cei mici au fost copleşiţi. Sunt mândră de ei şi foarte mulţumită pentru moment”, a spus Ana Maria Dulamă.

Evenimentul a fost un succes, după părerea celor prezenţi. „Serbarea este o reuşită. Copiii au talent, ne bucurăm pentru că există în Sinaia cineva care se preocupă să pună în valoare talentul fiecărui copil. Unii fac dans, alţii pictează, alţii fac muzică. Mulţumim pentru acest spectacol, succes mai departe şi suntem alături de Centrul Cultural Carmen Sylva”, este părerea Elenei Neguţescu, o mamă prezentă la spectacol.

La sfârşit, fiecare femeie a primit câte un mărţişor confecţionat de copii.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …