Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni A fost aprinsa instalatia de nocturna a Partiei Kalinderu Busteni

A fost aprinsa instalatia de nocturna a Partiei Kalinderu Busteni

1 min read
0
0
236

In seara de Ajun, la Busteni, s-a dat startul unui nou sezon de schi. Cu acest prilej, a fost inaugurata oficial instalatia de nocturna a Partiei Kalinderu I, urmand ca saptamana viitoare sa fie data in folosinta si Partia Kalinderu II.

Obiectivul “Lucrari de amenajare a instalatiei de iluminare a Partiei Kalinderu” face parte din proiectul “Modernizarea infrastructurii si cresterea serviciilor turistice in statiunea Busteni”, cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Din acelasi proiect mai fac parte si construirea unui centru sportiv multifunctional, un centru polivalent, reamenajarea parcului central din Busteni si altele.

Tot in ajunul Craciunului, omul de afaceri Ioan Niculae, alaturi de primarul orasului Busteni, Emanoil Savin si alti invitati, au fost colindati, in fata unui foc de tabara, la un hotel din Busteni. Cinci copii, imbracati in piei de urs si cativa tobosari in costume nationale i-au incantat pe turisti cu “dansul ursului”. Petrecerea surpriza s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii.

SURSA: http://www.observatorulph.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…