Home Stiri Recomandate A fost lansat concursul de proiecte de management pentru Muzeul National Peles

A fost lansat concursul de proiecte de management pentru Muzeul National Peles

3 min read
0
0
350

Ministerul Culturii organizează concurs de proiecte de management pentru Muzeul Național Peleș din Sinaia. Cei interesați trebuie să depună dosarele de concurs şi proiectele de management la Serviciul Resurse Umane din cadrul Ministerului Culturii, până pe data de 15 martie, ora 16:00.

1375308016_peles-crop-crop

Conform calendarului publicat de instituție pe site-ul său oficial, www.cultura.ro.

  • În zilele de 16 și 17 martie se va face selecția dosarelor;
  • în perioada 18-25 martie vor fi analizate proiectele de management,
  • iar în perioada 28-30 martie candidații vor susţine proiectele de management în cadrul interviului.

Candidații trebuie să aibă cetăţenia română sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene și domiciliul în România, capacitate deplină de exerciţiu, studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile științe umaniste și arte; vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani, experienţă în management de minimum 5 ani sau pregătire în management.

Totodată, aceștia trebuie să demonstreze că nu le-a încetat contractul individual de muncă, raportul de serviciu sau contractul de management pentru motive imputabile în ultimii patru ani, că nu au suferit condamnări penale şi civile pentru fapte ce i-ar face incompatibili cu funcţia pentru care candidează, că nu deţin o funcţie de manager la o altă instituţie publică de cultură din România, că nu au fost lucrător ai securității sau colaboratori ai acesteia. În prezent, Muzeul Naţional Peleş din Sinaia este condus de managerul interimar Mihail Ion Gorgoi. Muzeul cuprinde castelele Peleș și Pelișor, primul fiind construit între anii 1873 și 1914, iar al doilea – între anii 1899 și1902. Unul dintre cele mai importante atracții turistice din Prahova și de la nivel național, muzeul atrage anual sute de mii de turiști din toată lumea.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…