Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Ana Maria Brânză se pregăteşte de nunta ce va avea loc in aceasta vara la Buşteni

Ana Maria Brânză se pregăteşte de nunta ce va avea loc in aceasta vara la Buşteni

10 min read
0
0
815

Scrimera Ana Maria Brânză este una dintre cele mai titrate sportive din istoria României. La 30 de ani, spadasina se pregăteşte de nunta care va avea loc în această vară. Ana Maria Brânză are emoţii mari vara aceasta. Acum cu pregătirile pentru nună, iar la jumătatea lunii viitoare la ceremonia propriu-zisă.

1

Dublă campioană mondială, vicecampioană olimpică şi de şase ori campioană europeană, Ana Maria Brânză (30 ani) se va căsători pe 15 august, la Buşteni, cununia urmând să fie oficiată de primarul localităţii, Emanoil Savin. Alesul spadasinei este şi el sportiv, poloistul Pavel Popescu (26 ani), de la CSA Steaua.

Potrivit click.ro, la invitaţia caselor de modă Rosa Clara şi Cacharel România, specializate în ţinute de gală pentru astfel de ceremonii, cei doi sportivi au făcut o repetiţie pentru ziua cea mare,  fotografiile demonstrând că le stă foarte bine ca mire și mireasă.

SURSA: RTV.NET: http://www.romaniatv.net
******************

Ana Maria Brânză a dezvăluit câteva secrete ale petrecerii de după cununia civilă.

Scrimera Ana Maria Brânză (30 de ani) și poloistul Pavel Popescu (27 de ani) vor spune ”Da!” la Bușteni, în fața primarului Emanoil Savin, pe 15 august. Cum invitații vor merge apoi la Castelul Cantacuzino, zilele trecute, înaintea plecării la Moscova, pentru Campionatul Mondial de scrimă, spadasina a acceptat să facă un tur al acestuia, zăbovind cu treabă și prin bucătărie.

anaBranzaCastelCantacuzino11marianBurlacu-765x522

anaBranzaCastelCantacuzino22marianBurlacu-765x510

Cu ochii pe ceas, într-o scurtă pauză în programul ei zilnic de pregătire, spadasina care a cucerit prima medalia de aur în proba individuală din istoria Jocurile Europene s-a revăzut cu Romică Harabagiu, bucătarul șef al restaurantului aflat în castelul din orașul prahovean, pe terasa cu vedere spre Masivul Bucegilor. ”Aici se va desfășura evenimentul. Vor fi mulți sportivi?”, întreabă cel care și-a completat experiența gastronomică în Japonia, China și Franța. ”Da. În general, vor fi mulți colegi de-ai meci. Cetățeni de onoare ai orașului Bușteni”, îi răspunde Ana, care adaugă că vor fi și absenți motivați. Lucian Bute, de pildă, nu va putea veni fiindcă va boxa chiar în acea zi, la Montreal.

anaBranzaCastelCantacuzino01marianBurlacu-765x510

În drum spre intrarea în castel, Ana Maria este oprită de câțiva turiști care o roagă să facă o poză împreună. ”Și fiica mea a făcut scrimă la Steaua. Când va vedea poza va fi invidios pe mine”, îi spune unul dintre ei. Ajunsă în bucătărie, stelista mimează câteva mișcări de stretching în timp ce spune zâmbind: ”Să-mi fac încălzirea!”. Apoi, îmbracă o tunică albă. ”E puțin mai subțire decât costumul de scrimă”, exclamă spadasina. ”Uite, aici, am meniul pentru evenimentele care urmează a se desfășura aici. Am joi două, sâmbătă o nuntă”, îi spune bucătarul șef. Stelista privește listele și citește de pe una dintre ele: ”Pulpă de rață pe varză roșie, piure de castane și sos de cognac”.

Între timp, în bucătărie pătrunde și primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin, care îi oferă Anei câteva fotografii de la o vizită anterioară în castel. ”Am fost cu colegii din loturile naționale de scrimă, iar la plecare își lingeau toți degetele”, explică stelista, care apoi se pune pe treabă. Asistată de Romică Harabagiu și sub privirile primarului, începe să orneze o farfurie. ”Ții degetul aici și faci așa”, îi arată bucătarul șef cum să manevreze eficient poșul. ”Aha. Ce simplu e!”, rostește scrimera, iar replica vine imediat: ”Da. E din poignet. Asta a fost o cremă de brânzeturi și nuci. Bocconcini, alea? (n.r. – șeful se adresează colegelor sale din bucătărie) Una o iau eu, una la tine”. Ana își continuă demonstrația, iar atunci când nu iese din prima ne spune: ”Asta să nu o filmați! E o lalea neagră ce am făcut. O lipim aici… Stai acolo cuminte, în farfurie, că ne supărăm! Și tartinele cu icre de Manciuria… Vai de capul meu! Zici că toată viața am trăit aici”, exclamă Ana Maria, fericită că a dus lucrarea la bun sfârșit.

Întrebată unde va face luna de miere, stelista a evitat un răspuns, mai cu seamă că Pavel Popescu va începe campionatul de polo la toamnă: ”La ce program sportiv avem amândoi era cât pe ce să lipsim de la propria nuntă. Și să o facem pe Skype! Sigur este că pe 15 august voi veni Ana Maria Brânză și voi pleca Popescu”. Până atunci, săptămâna aceasta, la Moscova, spadasina se va lupta alături de colegele sale pentru medaliile Campionatului Mondial și, implicit, pentru asigurarea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio.

După ce a trecut prin salonul principal al Castelului Cantacuzino, Ana Maria Brânză a zăbovit puțin pe balcon. Cât despre ținuta pe care o va purta la nunta care va avea loc la București, pe 22 august, Ana Maria ne spune: ”Rochia a fost comandată în America și acum e pe drum. Costumul ginerelui e regulamentar. E ok. Eu sunt cea dezbrăcată”. Aflat lângă ea, primarul Savin glumește: ”Dacă nu ajunge vaporul cu rochia ai încurcat-o!” Ana Maria se amuză: ”Asta e! Mai am un trening alb. Îi cer șefului o tunică și gata. Am costumația de nuntă!”.

  SURSA: http://sportnews.libertatea.ro
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…