Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Austriecii vor sa investeasca in turismul de la Predeal

Austriecii vor sa investeasca in turismul de la Predeal

1 min read
0
0
370

Dupa ce au demonstrate ca stiu sa faca turism si sa-si transforme tara intr-o destinatie turistica de top, oamenii de afaceri austrieci si-au intors privirile catre Predeal.

Oamenii de afaceri din Austria au declarat ca sunt interesati sa investeasca in infrastructura turistica de la Predeal, dupa o intalnire cu reprezentantii primariei.

Oameni de afaceri austrieci se afla in tara noastra in cadrul misiunii economice “Austria Showcase – Infrastructura turistica din Romania”. Discutiile din cadrul intalnirii au foat axate pe posibilitatile existente in zona pentru dezvoltarea turismului, austriecii aratandu-se interesati de a face investitii in domeniu, transmite NewsIn.

“Firmele din Austria sunt pregatite sa investeasca in zona. Trebuie doar ca si investitorii locali si autoritatile sa aiba disponibilitatea de a crea parteneriate si de a demara afaceri pe termen lung in domeniul turistic”, a declarat, la finalul intalnirii, Heinz Thenmeyer – Atasatul Economic al Ambasadei Austriei la Bucuresti.

httpv://www.youtube.com/watch?v=BXHDfdUJudw

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…