Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni BASS TURBAT X-mas Special @INSIDE BAR BUSTENI

BASS TURBAT X-mas Special @INSIDE BAR BUSTENI

4 min read
0
0
340

BASS TURBAT X-Mas Special este editia cu care Gojira, Unlocka, Sharky va asteapta in prag de vacanta, pe 23 decembrie, la munte in Inside Bar Busteni , sa incheiem impreuna anul 2011 cu un show special. 

Dupa un sezon plin de evenimente ce au pus amprenta Bass Turbat pe intreaga harta a Romaniei, GojiraUnlocka si Sharky incheie sezonul 2011 cu un show special de Craciun ce se va tine in creierii muntilor, pe partia Kalinderu din Busteni. Va asteptam cu sanii schiuri si snowboarduri sa ne bucuram impreuna de zapada si sa sarbatorim incheierea unui sezon plin de BASS.
GOJIRA
Excentric din fire, Gojira defileaza inca din 2005 pe scena electro – tehno popautohtona cu show-uri indraznete, iar mix-uri eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat Si dubstep au devenit specialitatea lui. La ora actuala, Gojira deschide un discurs muzical amplu si ostentativ, in care isi declara cu sinceritate predispozitia catre combinatii nemaipracticate si indraznete, in care include excese muzicale care genereaz adrenalina in public si oricat de avangardiste sau satirice in intentia lor, starnesc la dans.

JAY Z vs BASSNECTAR – On to the Next One (Gojira mashup) by Gojira

UNLOCKA
Unlocka si-a inceput activitatea de DJ pe la inceputul anului 2005 mixand drum&bass sub aliasul de KidlazY. Au urmat cativa ani buni de explorri pe marginea experimentala a muzicii electronice, perioada ce si-a lasat adanc amprenta in stilul sau de a mixa. in anul 2008, din dorinta de a-si largi orizonturile muzicale abordate, KidlazY se reinventeaza ca DJ. Asa apare alter-ego-ul Unlocka, inghitind istoria de pana atunci. Noua personalitate muzicala traverseaz deopotriva glitch, dubstep si drum&bass, insa nu se fereste nici de fidget, breaks sau electro atunci cand simte nevoia. in decursul anilor a mixat alaturi de nume precum Bar 9, Doctor P, Joker, Kode 9, Al Haca, Cookie Monsta, Propa Tingz, Tomb Crew, Zombie Disco Squad, Belladonna Killz, Kid 606, State Of Mind, Tech Itch, Black Sun Empire, Silent Strike, Gojira si multi multi altii. Pasiunea sa pentru muzica si evenimente de calitate se reflecta si in activitatea sa din cadrul site-ului ClubAction.ro, al carui cofondator este, un blog selectiv si elitist atat in privinta petrecerilor promovate si parteneriate, cat si a recomandarilor sonore.

Silent_Disco_Minimix by DJ_Unlocka

La multi ani turbatilor!
Gojira& Unlocka
BASS TURBAT X-Mas Special este editia cu care Gojira, Unlocka, Sharky va asteapta in prag de vacanta, in Inside Bar Busteni, pe 23 decembrie 2011.
Tu ai ajuns la vreuna din editiile Bass Turbat, din Bucuresti sau din alt oras?
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…