Home Breaking News Stiri Personale Bilant activitate 2011 – Revista “Totpal’s Daily News”

Bilant activitate 2011 – Revista “Totpal’s Daily News”

2 min read
1
0
338

La început de an 2012 redacția  revistei “Totpal’s Daily News” dorește sa mulțumească și pe aceasta cale tuturor cititorilor și colaboratorilor săi din anul precedent, pentru întreg sprijinul acordat în derularea și promovarea acestui proiect deosebit, menit să re-aducă optimismul și bucuria în sufletul celor care apreciază informația romanească pozitivă, din domeniul cultural-artistic și socio-economic de actualitate.

Analizând informațiile furnizate de , probabil cel mai bun serviciu web de monitorizare a traficului, Google Analytics va prezentam, cu deosebita placere, situatia statistica inregistrata de acesta cu privire la domeniul “www.totpal.ro“, care gazduieste revista on-line “Totpal’s Daily News”.

Asa cum se poate observa in graficul de mai sus, in perioada ian. 2011 – ian. 2012, numarul vizitatorilor a crescut semnificativ (~ 500%) in raport cu perioada ian. 2010 – 2011,  ajungand la performanta deosebita de a fi accesat, in medie, de peste 7-800 de vizitaori  zilnic. Mai mult decat atat in ultimele 6 luni ale anului 2011 sa inregistrat un trafic mediu de peste 1000 vizitatori unici /zi.


Daca ne raportam la sursele de trafic identificam un procentaj de peste 75 % ocupat de motoarele de cautare si restul de 25 de procente fiind impartite in mod egal de redirectionari  din alte surse si traficul obtinut direct.

Articol în curs de dezvoltare … !!!

 

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Personale

One Comment

 1. Marian Malciu

  4 ianuarie 2012 at 11:26 PM

  Semne bune anul are…
  Felicitări şi succes deplin şi în anul acesta, domnule Mihai!
  Doamne ajută!

  Cu toată stima,
  Marian M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…