Home Busteni – o halta in drumul promovarii

Busteni – o halta in drumul promovarii

2 min read
0
0
186

Atunci cand te afli pe primul loc al clasamentului si ai ca obiectiv promovarea in Liga Nationala nu iti permiti sa ai parte de o vacanta prelungita.
Aceasta este si ideea pentru care handbalistele de la CSM Ploiesti au inceput “abrupt” anul 2011, ele aflandu-se, incepand de ieri dupa amiaza, intr-un stagiu de pregatire montana, la Busteni.
“Este un cantonament necesar pentru noi, in perspectiva luptei pentru promovare, mai ales in aceasta perioada. Nu avem prea mult timp la dispozitie pentru ca pe 16 ianuarie incepem meciurile oficiale, astfel incat trebuie sa ne miscam repede.
Va fi o perioada axata, evident, pe elemente de pregatire fizica. Va fi, insa, o pregatire fizica specifica, pentru ca perioada competitionala este foarte aproape. Daca va exista posibilitatea sa disputam si o partida de verificare, eventual cu Rulmentul Brasov, vom juca acest meci, dar nu e nimic sigur in acest sens. Important va fi modul in care fetele vor raspunde la efort in aceasta perioada”, ne-a declarat Gigi Ionescu – antrenorul echipei CSM Ploiesti.
Pentru acest cantonament, Ionescu nu va miza pe Rossana Lopataru, tanara handbalista a CSM-ului fiind operata, recent, la un deget.
Jucatoarele de la CSM Ploiesti vor ramane la Busteni pana pe data de 10 ianuarie, urmand ca pe 16 ianuarie sa dispute primul meci oficial din acest an, la Plopeni, impotriva celeilalte echipe din Ploiesti care activeaza in Divizia A- Activ.
Edi MOLDOVAN

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…