Dacă vrei să mergi în Apuseni, o înnoptare accesibilă în staţiunea Arieşeni te costă 25 de lei (5,9 euro). Vei fi cazat în cameră dublă, la o pensiune de patru stele. Tariful este valabil până la 1 iulie.

Dar dacă optezi pentru vacanţă mai convenţională la Braşov, o cazare ieftină aici ajunge la 26 de lei (6,1 euro). Tariful include cazare în cameră dublă la un hotel de trei stele şi este valabil până pe 15 iulie.

Cu 31 de lei (7,3 euro) pe noapte poţi merge la Buşteni. Vei fi cazat în cameră dublă, la o pensiune de trei stele. Preţul este valabil până pe 30 septembrie.

Dacă mergi la Vatra Dornei până pe 30 iunie, o înnoptare ieftină la un hotel de două stele ajunge la 35 de lei (8,2 euro). De la 1 iulie, vei plăti 53 de lei pentru o noapte de cazare la aceeaşi unitate.

O înnoptare la Bran te costă tot 35 de lei. Tariful acoperă cazare în cameră dublă, la o pensiune de patru stele şi este valabil pe perioada weekend-ului, până pe 30 iunie. Dar dacă vii în afara weekend-ului, tariful scade la 30 de lei. Micul dejun la hotel te costă încă 15 lei, dacă vrei să îl serveşti la hotel.

Cu sensibil mai mulţi bani te cazezi la o pensiune cu vedere spre castelul Bran. Te costă 40 de lei (9,4 euro) o noapte într-o cameră dublă la o vilă de patru stele din Bran. Tariful este valabil până pe 22 iulie.

Dacă vrei să mergi în vacanţă la Predeal, o înnoptare ieftină te costă tot 40 de lei. Tariful acoperă cazarea în cameră dublă dintr-o vilă de trei stele şi este valabil până la 1 iulie.

Dacă vrei să mergi la Sinaia, o noapte în cameră dublă într-o pensiune de trei stele te costă 45 de lei (10,6). Tariful acoperă şi demipensiune şi este valabil până pe 1 octombrie.

O înnoptare ieftină la Poiana Braşov se ridică la 55 de lei (13 euro). În tarif sunt incluse cazarea în cameră dublă dintr-o vilă de trei stele şi este valabil până pe 15 iunie.

SURSA: http://www.money.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Marian MALCIU: Rondelul tristei veri & Sonetul plângerii… Te cheamă!

Sonetul plângerii… Te cheamă!  ***  Privește, Doamne! Tot pământul plânge, Iar Cerul…