Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Centru de agrement şi SPA la Predeal

Centru de agrement şi SPA la Predeal

2 min read
0
0
736

Investiţia se va realiza în 30 de luni şi presupune fonduri de peste 20 de milioane de euro

Un nou contract de finanţare a fost semnat la finele lunii trecute de către Primăria Predeal la ADR Centru din Alba Iulia, contract prin care sunt alocate fonduri nerambursabile pentru construirea unui centru de agrement şi SPA în staţiune.

Prin proiectul contractat, cu o valoare totală de 42,84 milioane lei, beneficiarul proiectului a solicitat fonduri nerambursabile de 20,15 milioane euro diferenţa dintre cele două sume fiind co-finanţare. Astfel, pe o suprafaţă de 14.400 mp se va ridica clădirea noului centru, se vor construi spaţii de parcare şi acces. Centrul de agrement va avea mai multe compartimente. La parter se vor crea incinte de relaxare, saune, băi cu aburi, o grotă de gheaţă, o piscină şi un aquapark.
La demisol, pe lângă spaţiile necesare pentru funcţiunile de servicii, vor mai fi şi trei terenuri de squash. La etajul centrului spa se vor crea spaţii de relaxare tip seră cu solar, sală de fitness, de forţă, spinning, o sală cardio şi una de aerobic. Proiectul se va implementa pe o perioadă de 30 de luni de la data semnării contractului, perioadă estimată de către beneficiar.

SURSA: http://www.mytex.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…