Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Crush si Alexandra Ungureanu au incins atmosfera pe partia Clabucet

Crush si Alexandra Ungureanu au incins atmosfera pe partia Clabucet

1 min read
0
0
397

Crush si Alexandra Ungureanu au fost invitatii zilei de duminica la WinterKiss Predeal, unde Dan Fintescu si OLiX au transmis live, ca in fiecare zi, din studioul Kiss FM amplasat la baza partiei Clabucet.

Invitatii le-au adus Kissomanilor noul lor single „Nu am aripi”, Dan Fintescu sugerandu-le sa prezinte piesa dintr-o perspectiva mai pozitiva: „Da, nu am aripi!”. „Ne bucuram, pentru ca incercam sa prezentam aceasta piesa intr-o lumina mai putin trista, iar acum am gasit solutia de la voi”, a raspuns Alexandra la gluma DJ-ului Kiss FM.

Cei trei artisti au declarat ca vor canta de Revelion si ca propria lor petrecere de anul nou va incepe dupa ora 2 noaptea. „Înca nu stim unde vom ajunge, dar dupa 2 vom fi liberi. Pana atunci cantam la Calarasi, la Fetesti si la Lehliu”, a afirmat Alexandra.

Crush si Alexandra Ungureanu au cantat pe scena Kiss FM in fata zecilor de Kissomani, au dat autografe si s-au fotografiat cu fanii veniti sa se distreze la WinterKiss.

SURSA: http://www.atitudinea.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…