Home Breaking News Stiri Brasov Concurentele de la Miss World s-au bălăcit la Braşov

Concurentele de la Miss World s-au bălăcit la Braşov

3 min read
0
0
205

32 din cele mai frumoase fete din România se întrec pentru titlul de Miss World România 2010. Finala va avea loc sâmbătă, 11 septembrie, la Castelul Cantacuzino din statiunea Buşteni. Marea câştigătoare va reprezenta România la a 60 ediţie a finalei Miss World, care va fi în staţiunea Sanya, din China.

Tot la Buşteni vor fi alese şi reprezentantele ţării noastre pentru Miss Globe, Miss Supranational, Miss Intercontinental, Miss Tourism Queen Intl. Până la finala de sâmbătă, fetele au mai multe şedinţe foto, prezentări de modă, interviuri individuale şi acţiuni caritabile.

La decizia finală a juriului nu contează doar frumuseţea, ci şi socializarea sau prezenţa scenică. După prezentarea de costume de baie la piscina din Braşov, fetele vor avea parte de o şedinţă foto inedită pe Platoul Bucegilor, la peste 2200 de metri altitudine, mai exact la Crucea Eroilor de pe vârful Caraiman.
Încrezătoare înainte de concurs

Fetele sunt foarte încrezătoare în atu-urile lor. „Sunt pregătită pentru acest concurs. Sunt inteligentă, frumoasă şi modestă şi vreau să ajung la un nivel cât mai înalt, în modeling”, ne-a spus Denisa din Gheorgheni, mai în glumă, mai în serios.

“Sper să câştig concursul.Cel mai important atu al meu este inteligenţa şi pe ea mă bazez”, ne spune Anca, reprezentanta Reghinului. „Sper să duc premiul acasă, la Oradea. Sunt încrezătoare în mine şi cred că ardelencele au o viteză-n plus. Mă gândesc la o carieră în străinătate în modeling”, ne spune Diana din Oradea.

SURSA: http://www.cancan.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…