Home Confesiuni despre viaţă şi artă cu Radu Beligan mâine seară

Confesiuni despre viaţă şi artă cu Radu Beligan mâine seară

2 min read
0
0
299

După 70 de ani de activitate, marele actor Radu Beligan se destăinuie publicului, timp de două ore, în spectacolul-conferinţă „Confesiuni despre viaţă şi artă“ care va avea loc mâine, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta.

Cei prezenţi la Reduta vor avea prilejul de a asculta cele mai frumoase povestiri despre personalităţile lumii teatrale care i-au marcat destinul şi cariera de-a lungul timpului, dar şi mărturisiri sau păreri privind teatrul românesc din ziua de astăzi, după mai bine de 70 de ani în care s-a dedicat cu desăvârşire teatrului şi cinematografiei româneşti.

„Singurul lucru care ne îngăduie să privim fără dezgust lumea în care trăim este frumusetea cu care anumiti oameni o creează, din timp în timp, pornind de la haos: tablourile pe care le pictează, muzica pe care o compun, cărţile pe care le scriu, şi viaţa pe care o trăiesc. Dintre toate operele, cea mai frumoasă este o viaţă bine trăită. Aş zice chiar că este operă de artă prin excelenţă“, sunt cuvintele gândurile scrise de Radu Beligan în „Note de Insomniac“

Un bilet de intrare costă 80 de lei. Acestea pot fi cumpărate de la Centrul Cultural Reduta sau din incinta OTP Bank de lângă magazinul Star.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …