Home Cu doar 59 de lei petreci o seara speciala “8 Martie” la Restaurantul “La Marmote” din Sinaia

Cu doar 59 de lei petreci o seara speciala “8 Martie” la Restaurantul “La Marmote” din Sinaia

5 min read
0
0
1,186

Cu ocazia “Zilei Internaționale a Femei” am ales sa promovez, special pentru toate doamnele și domnișoarele, o oferta de nerefuzat în Valea Prahovei.  O petrecere și o locație  speciala pentru persoanele deosebite din viata noastră. Nu rata aceasta ocazie de a face o surpriza frumoasa persoanei iubite la un preț fără concurenta!!!

Situat în zona Cumpătul,  din superba stațiune Sinaia , Restaurantul “La Marmote” primește anual vizita a mii de turiști care  găsesc aici liniștea și relaxarea de care au nevoie, un peisaj cu totul special, o atmosfera calda și primitoare având posibilitatea sa savureze o gama diversificata de preparate specifice locale. Cunoscut de localnici și turiști sub denumirea veche  “Casa de Creatie”, Restaurantul ” La Marmote”  a fost complet renovat și oferă acum, o ambianta rustica deosebita, îmbinând atmosfera curata a Alpilor (locul de proveniență al simpaticelor marmote) cu spiritul clasic și regal al zonei consacrata ca loc de promenada al familiei regale dar și de inspirație pentru marele compozitor George Enescu. Decorul specific cabanelor montane din Alpi, mirosul de pâine pe vatra și ciocolata fierbinte asigura încă de la intrare buna dispoziție a fiecărui turist.
[nggallery id=35]

Meniu de “8 Martie”  a La Marmote Sinaia

Gustare–  Trandafir din muschi file, chiftelute cu susan, aspic de curcan, pasta de branza cu sfecla rosie pe castravete, frigaruie de cascaval cu strugure, cockteil de masline in cosulet de ardei, buburuze din rosii umplute cu vinete, peste afumat si icre de crap pe avelina de lamaie.

Fel de baza– Muschi de porc la gratar si piept de pui condimentat la cuptor,  cu cartofi deliciosi gratinati si salata asortata de iarna.

Desert– Tort Martisor; Bauturi–  Afinata 50 ml, apa minerala 500 ml, vin 500 ml, suc de portocale 200 ml; Ambianta muzicala, dans, karaoke, lumini asigurate prin DJ Steph.

<<< PRET – 59 lei/persoana >>>

PENTRU REZERVARI:

Restaurantul “La Marmote” – Sinaia – Cumpatu,
Strada George Enescu 11-13;
Telefon 0723 803 044 sau  0728 109 049
E-mail: office@marmote.ro
Web: http://www.marmote.ro

Pe 8 martie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii. Prima zi s-a ţinut în 19 mai 1911 în Germania, Austria, Danemarca şi în alte cîteva ţări europene. Data a fost aleasă de femeile germane pentru că, la aceeaşi dată în 1848, regele Prusiei a trebuit să facă faţă unei revolte armate şi a promis că va face o serie de reforme, inclusiv introducerea votului pentru femei. Însă Ziua Internaţională a Femeii a fost recunoscută oficial mult mai tîrziu, în 1975, de către Naţiunile Unite şi a fost adoptată, începînd cu această dată, de multe dintre guvernele ţărilor care pînă atunci nici nu aflaseră de existenţa ei. În România în ziua de 8 Martie se sărbătoreste Femeia. Pânâ în decembrie ’89 se vorbea de ziua mamei dar după revoluţia din 1989 ziua mamei a fsot înlocuită cu ziua femeii.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…