Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Cupa Bustenarului la schi alpin si-a desemnat castigatorii

Cupa Bustenarului la schi alpin si-a desemnat castigatorii

2 min read
0
0
421

Competitie acerba pe cea mai moderna partie din Busteni. “Cupa Bustenarului la Schi Alpin” a scos din case locuitorii orasului, care, cu mic cu mare, si-au dat intalnire la una dintre cele mai populare curse din localitate. La competitie au luat parte de la copii cu varste sub 10 ani pana la seniori care au trecut de 70 de primaveri. Aflata la cea de-a 8-a editie, Cupa Bustenarului la Schi Alpin a incheiat astfel evenimentele organizate cu ocazia Zilelor Orasului.

cupa-bustenarului

Inca de la primele ore ale dimineţii, schiori de toate varstele s-au prezentat pe partie pentru a lua startul la „Cupa Bustenarului la Schi Alpin”. Toti pasionatii sporturilor de iarna din statiune s-au intrecut la Cupa, concurs care se organizeaza o singura data pe an, cu prilejul Serbarilor orasului. Desi toti concurentii sunt amatori, acestia ar putea participa cu succes la o competitie pentru profesionisti si nu duc lipsa nici de sustinatori.

Printre concurenti s-au numarat si veterani ai schiului alpin, acestia spun ca tainele acestui sport le-au invatat cu multi ani in urma, inca din copilarie.

Evenimentul sportiv organizat de Primaria Busteni, a fost ultimul din cadrul „Zilelor orasului”, insa autoritatile locale spun ca sirul activitatilor sportive si de divertisment va continua .

In cadrul ceremoniei de premiere, care s-a desfasurat la baza unei partii din Busteni, castigatorii au primit din partea primarului Emanoil Savin medalii, diplome, dar si premii in bani, in valoare totala de aproximativ 12.000 de lei.

SURSA: http://ziaruloval.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…