Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Cupa Mondiala de Escalada pe Gheata 2012 – etapa Busteni

Cupa Mondiala de Escalada pe Gheata 2012 – etapa Busteni

2 min read
0
0
427

Unii dintre cei mai buni cataratori din lume sunt prezenti la Busteni, intre 9 si 11 februarie 2012, pentru a lua parte la etapa romaneasca a Cupei Mondiale de Catarare pe Gheata (UIAA Ice Climbing World Cup) din acest an. Competitia are loc la baza partiei Kalinderu, pe o structura artificiala complexa, construita in anul 2010 si acoperita cu gheata mentinuta de un sistem de refrigerare adus din Canada.

In prima zi a evenimentului, de la ora 18:00, la baza partiei va avea loc festivitatea de deschidere si prezentarea concurentilor, intrecerile urmand a se desfasura, in cadrul probelor de dificultate si viteza, incepand de vineri, de la ora 9:15. Ziua de duminica este rezervata semifinalelor si finalelor, programate cu incepere de la aceeasi ora.

Concursul de la Busteni este organizat de catre Clubul Alpin Roman, in colaborare cu Primaria Busteni si Federatia Romana de Alpinism, sub patronajul Uniunii Internationale a Asociatiilor de Alpinism si Escalada. El reprezinta a patra etapa a Cupei Mondiale de Catarare pe Gheata 2012, dupa cele desfasurate in Coreea (14-15 ianuarie), Elvetia (20-21 ianuarie) si Franta (2-4 februarie) si inaintea ultimei etape, programata intre 8 si 10 martie in Rusia.

Premile din acest an:

Intrarea este libera.

Iata si trailerul competitiei:

Distractie placuta!

SURSA: http://itourblog.wordpress.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…