Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Cupa oraşului Buşteni la schi, ediţia 2019

Cupa oraşului Buşteni la schi, ediţia 2019

2 min read
0
0
688

Pârtia Kalinderu a fost cuprinsă de un entuziasm general, săptămâna trecută, joi, când s-a desfășurat un eveniment sportiv, devenit tradiţie, şi anume Cupa Buştenarului la Schi Alpin. Ediția din acest an a beneficiat de premii în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei, care au fost acordate de către organizatori câştigătorilor diverselor etape ale concursului, precum și celui mai tânăr participant, dar şi „seniorului” întrecerii.

Astfel, câștigătoarea locului I la categoria sub 7 ani – feminin a fost Purcaru Karina, respectiv Moacă David la aceeași categorie, masculin. Cea mai în vârstă concurentă, care a obținut locul I la categoria peste 70 ani feminin a fost Moldoveanu Georgeta, în timp ce locul I la masculin a fost ocupat de Săcuiu Nicolae.

Iubitorii sportului vor beneficia de alte competiții atractive în staţiunea de la Poalele Caraimanului, după a 7-a ediţie a Turneului Naţional de lupte greco-romane (manifestare despre care veţi putea citi zilele următoare), fiind programat ultimul act din Cupa oraşului Buşteni la Fotbal, a cărei finală se va disputa în data de 24 februarie 2019.

SURSA: http://www.bitnews.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…