Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Curs GRATUIT Online in Busteni “Branding Organizational si Comunicare Manageriala”

Curs GRATUIT Online in Busteni “Branding Organizational si Comunicare Manageriala”

4 min read
0
0
484

Indiferent de profilul activitatii, notorietatea organizatiei pe piata, perceptia pe care grupurile sale o dezvolta, raporturile sale cu mediul extern, toate aceste elemente depind de calitatea si performanta comunicarii. Fie ca ne referim la comunicarea interna cu proprii angajati, furnizori, parteneri sau intermediari, fie ca vizam activitatile de marketing si publicitate directionate spre client sau component ale macromediului, comunicarea este baza de la care trebuie pornit. In acest context, cunoasterea specificului comunicarii managerial si importanta sa in procesul de branding organizational este solutia pentru atingerea obiectivelor stabilite.

header-conf-2015

Cursul se adreseaza celor care doresc sa initieze si sa isi dezvolte o cariera in mediul de business, manageri si antreprenori dar si oricarei persoane interesate sa se perfectioneze in arta comunicarii si sa inteleaga interdependentele dintre branding-ul organizational si comunicarea managerial.

DESPRE CE VEI INVATA?

  • Organizatia si componentele sale. Activitatile organizatiei
  • Elemente privind procesul comunicarii.
  • Tipuri de comunicare.
  • Comunicarea manageriala. Elemente specifice. Documente utilizate in activitatea manageriala
  • Managerii si comunicarea manageriala.
  • Tehnici pentru un discurs efficient.
  • Importanta feedback-ului in comunicarea managerial.
  • Managementul conflictului.

CUM INVETI?

Cursul se desfasoara exclusiv in mediul online. In felul acesta poti DECIDE chiar TU cand, cat si cum inveti! Noi iti recomandam sa acorzi acestui program aproximativ 2 ore / zi timp de 8 zile.

CAT DUREAZA?

Cursul are o durata de 8 zile corespunzatoare celor 8 teme de studiu. In fiecare zi vei primi catre o tema si poti comunica oricand cu trainerii nostri pentru a clarifica aspectele pentru care doresti mai multe informatii.

OBTIN UN CERTIFICAT LA FINALUL CURSULUI?

La finalizarea cursului vei primi un test de verificare a cunostintelor acumulate in urma cursului. In urma promovarii testului vei obtine un CERTIFICAT.

Inscrierile se fac la tel: 0722145080,

office@bucegiplus.ro, Iulia Paunas

Cursul se desfasoara exclusiv in mediul online. In felul acesta poti DECIDE chiar TU cand, cat si cum inveti! Noi iti recomandam sa acorzi acestui program aproximativ 2 ore / zi timp de 8 zile.  Cursul se adreseaza celor care doresc sa initieze si sa isi dezvolte o cariera in mediul de business, manageri si antreprenori dar si oricarei persoane interesate sa se perfectioneze in arta comunicarii si sa inteleaga interdependentele dintre branding-ul organizational si comunicarea managerial.

Cursul este organizat de catre Montan Expert SRL Busteni. Descarca de AICIFormularul de Inscriere“.

https://www.totpal.ro/wp-content/uploads/2015/09/formular-inscriere.1.doc

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…