Home Breaking News Stiri Exclusive Daniel Roxin: “DACII – Adevaruri tulburatoare !!! Film documentar” (video HD)

Daniel Roxin: “DACII – Adevaruri tulburatoare !!! Film documentar” (video HD)

3 min read
4
0
689
Informatiile prezentate in acest film documentar rastoarna multe dintre teoriile pe care este construita istoria Romaniei. Filmul face parte dintr-un proiect mai amplu ce vizeaza recuperarea adevarului istoric iar acesta este primul pas hotarat!

Asa dupa cum veti constata, dovezile stiintifice la care se face referire si argumentatia bazata pe izvoare istorice autentice, aduc informatii inedite si extrem de valoroase, capabile sa determine o rescriere a istoriei acestui popor. Toate acestea sunt sustinute de personalitati si specialisti care merita sa fie ascultati cu adevarat: General (rez.) dr. Mircea Chelaru (fost Sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane), Dr. Napoleon Savescu (director fondator al Dacia Revival International Society), General (rez.) Nicolae Spiroiu (fost Ministru al Apararii Nationale), Prof. dr. Mihai Popescu (Biblioteca Militara Nationala), Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald (directorul Institutului de Biologie Umana al Universitatii din Hamburg, Germania), Dr. Georgeta Cardos (cercetator stiintific biolog specialist genetica – Institutul Victor Babes), Prof. doctorand Sebastian Stanculescu(paleografie si antropologie culturala).

Rezultatele cercetarilor recente de paleogenetica realizate la Hamburg, Germania, pe oase si dinti din situri romanesti de acum 3000-5000 de ani, pun sub semnul intrebarii teoriile pe care se bazeaza istoria oficiala a Romaniei. Este actuala populatie a Romaniei continuatoarea populatiilor tracice si pretracice de acum 3000 – 5000 de ani? Suntem noi inruditi genetic cu italienii? Iata doar doua dintre multele intrebari tulburatoare la care acest film documentar doreste sa raspunda cu argumente bine intemeiate.

Recuperarea adevarului istoric este un demers indispensabil recuperarii demnitatii nationale. Dacii, “cei mai viteji si mai drepti dintre traci”, asteapta sa li se faca dreptate!

Daniel Roxin

P.S. Multumiri tuturor celor care au ajutat la realizarea acestui film documentar, in special prietenului meu Gabriel Vasilescu, care a facut o treaba excelenta

Filmul poate fi descarcat gratuit de aici:

http://dl.transfer.ro/Dacii_-_Adevaruri_tulburatoare_-_2012-transfer_RO-07mar-db037e.mp4

SURSA: http://www.radiovoceasufletului.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

4 Comments

 1. Vladimir

  17 martie 2012 at 6:21 PM

  Ma bucura foarte mult aparitia acestui film documentar. Aragumentele sint convingatoare. Adevarul este ca traim in Dacia.

 2. Ioan-Nicolae

  17 martie 2012 at 7:56 PM

  Exccelent, asemenea informatii ar trebui transmise tinerei generatii. Va multumesc pentru acest material, care n-am crezut ca il voi lectura vreodata.

 3. Mihaela Avram

  18 martie 2012 at 12:59 PM

  Va multumim. Asteptam de mult timp un demers coerent. Aveam informatii din lecturi disparate si imbratisaseram de la inceput acest adevar.
  Mihaela si Mihai Avram

 4. Ionel

  18 martie 2012 at 4:16 PM

  Cand Pavel Corut afirma acelasi lucru in cartile lui acum multi ani a fost considerat un spion nebun sau putin sarit de pe fix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Povestea unui tânăr adevărat, pe două continete / Schiță / Narator MELANIA RUSU CARAGIOIU

Prolog: O poveste, care pare,  cum sunt toate poveștile, dar care se înscrie în.economia d…