Home Breaking News Stiri Exclusive E prea frig pentru a ieși prin oraș? Iată 4 activități distractive pe care să le faci cu prietenii acasă

E prea frig pentru a ieși prin oraș? Iată 4 activități distractive pe care să le faci cu prietenii acasă

6 min read
0
0
304

Statul în casă are și avantajele sale. E de înțeles că îți lipsesc foarte mult ieșirile în oraș, însă asta nu înseamnă că trebuie să te izolezi complet de prietenii tăi sau să renunți la distracție.

Din fericire, există numeroase alternative la entertainmentul de care poți avea parte în oraș și poți să fii sigur că o să te distrezi la fel de bine ca în club sau la un restaurant.

Iată 4 modalități prin care să ai parte de o seară foarte distractivă cu prietenii

  • Gătiți împreună rețete noi 

Cine a spus că gătitul nu poate fi amuzant probabil nu are o bucătărie echipată cum trebuie sau nu a încercat să facă asta împreună cu prietenii. Când ești cu persoanele potrivite, orice activitate aparent banală poate fi foarte distractivă. Caută și încearcă rețete noi și nu te teme – orice eșec va fi doar un motiv în plus de a râde și a vă distra. Puteți chiar încerca o tentativă de competiție culinară, unde unii dintre prieteni să fie jurați. Iar în cazul în care nu a ieșit cum v-ați dorit… Nu-i nimic, puteți oricând comanda pizza. Și poate această experiență îți va face poftă de gătit și nu ar strica să arunci o privire peste plitele încorporabile la prețuri accesibile disponibile online.

  • Jocurile clasice sau mai puțin clasice

O seară a jocurilor de societate este unul dintre cele mai bune moduri de a cunoaște mai bine persoanele și de a întări anumite prietenii. Există foarte multe jocuri pe care le poți alege în funcție de mediu și de gradul de apropiere a persoanelor. Unii oameni tind să se ferească de astfel de jocuri, crezând că sunt plictisitoare și învechite, însă există foarte multe variante, care sigur îi vor mulțumi și pe cei mai pretențioși. Ele nu numai că te vor amuza, dar îți vor pune la încercare fie logica, cultura generală sau ingeniozitatea și vor fi un exercițiu bun pentru dezvoltare.

  • Organizarea unei seri de film

Îți e dor să mergi cu prietenii la cinema? Poți scăpa puțin de dor prin organizarea unei seri de film la tine acasă. Din fericire, Netflix ne este un prieten foarte bun în astfel de momente. Poate fi un maraton de mai multe filme sau doar vizionarea unui film psihologic după care să urmeze o discuție de interpretare și înțelegere a acestuia. 

  • O întâlnire educativă

Poate suna plictisitor la început, însă dezvoltarea ta personală este foarte importantă și e de mare ajutor să ai alături oameni care să te încurajeze și cu care să poți evolua. Vă puteți dedica o întâlnire lunară în care să discutați despre ce skill-uri mai vreți să învățați sau despre ce ați mai citit sau aflat interesant în ultimul timp. Și puteți profita de multitudinea de tutoriale și articole existente pe internet pentru a vă documenta. De exemplu, puteți citi despre rețete pentru seara de gătit sau chiar despre clasificarea plitelor de gătit în acest articol disponibil.

Așadar, nu trebuie să lăsați frigul să vă oprească din a vă face amintiri de neuitat. Strângeți gașca și bucurați-vă de o companie minunată chiar și în confortul locuinței!

Sursă foto: Shutterstock.com
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…