Home Festival Medieval ajunge si la Bran

Festival Medieval ajunge si la Bran

3 min read
0
0
595

„Turnirul Cetăţilor“ ajunge la Bran

Al treilea episod al „Turnirului Cetăţilor” va avea loc în acest weekend, la Bran, pe Platoul Reginei Maria. Show-urile cu spade şi suliţe, luptele corp la corp, turnirul cu cai şi spectacolele de noapte cu foc şi dansul ielelor vor continua la Cetate. Şi gurmanzii vor avea parte de un veritabil festin: specialităţi culinare: ţepeluş, burta dragonului, cârnatul cavalerului medieval. De asemenea, vor fi prezentate produse de sticlarie, olărit, fierărit, iar meşterii tradiţionali îşi vor demonstra talentul în faţa spectatorilor.

Nici cei mici nu au fost uitaţi. Pentru ei a fost pregătit loc special de joacă: „gradiniţa medievală”, unde primesc costume de epocă, iar cinci tineri pregătiţi pentru a-i distra pe pitici, au pregătit pentru ei o mulţime de jocuri şi de premii. Festivalului medieval „Turnirul Cetăţilor” este organizat pentru marcarea a 800 de ani de la poposirea cavalerilor teutoni pe meleagurile transilvănene.

In perioada 14-15 august 2010 va avea loc la Bran Festivalul Medieval “Turnirul Cetatilor”. In vremuri indepartate, peste mari si tari existau 4 cetati, in 4 colturi ale lumii. Fiecare cetate, dupa traditii si port era reprezentata de cate-un cavaler. In aceleasi vremuri de poveste domnea si legenda unei preafrumoase printese, ce stralucea peste cele patru cetati. Dar cand veni vremea maritisului… cei 4 cavaleri fura nevoiti sa lupte intr-un turnir pe cai pentru a castiga mana nestematei printese. Zis si facut! Calauziti de spiritele bune, cavalerii se vor lupta zi si noapte. Le vin in ajutor… show-uri cu foc, suflatori in foc, dansatori care se arunca prin flacari, arcasi cu sageti cu foc, faclii.

SURSA: http://www.bran-castle.com

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…