Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Festivalul Tuicii la Valenii de Munte

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 35.980 afisari

Timp de trei zile, prahovenii si toti cei care iubesc tuica de calitate si buna dispozitie sunt invitati la Festivalul Tuicii de la Valenii de Munte. Evenimentul se afla deja la a 13-a editie si isi doreste se promoveze produsul local traditional — tuica de Valeni, dar si celelalte bunatati specifice zonei- telemea de oaie si de vaca, branza de burduf sau fructe de sezon. Deschiderea oficiala a festivalului s-a facut in sunet de fanfara. La festival au venit foarte multi oameni, dornici sa guste o bucatica macar din delicioasa pastrama ce sfaraia pe gratare si bineinteles un paharel din tuica de Valeni. Anul acesta, insa, nu a fost productie mare, spun cunascatorii. Si tocmai de aceea, pretul este pe masura. Daca nu ati ajuns inca la Valenii de munte mai aveti timp. Weekendul abia a inceput, iar tuica va asteapta.


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 1 nov. 2010 in Stiri Prahova. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

2 Comentarii for “Festivalul Tuicii la Valenii de Munte”

  1. eLDanyS

    In recreatie poate treceti si data !!!!!!!!!!!!

  2. KARLA TRANDAFIR

    Doresc s-o inscriu pe fiica mea,Trandafir Maria,in varsta de 9 ani, castigatoare a unor premii importante la interpretare muzica populara ,sa cante la d-voastra la festival. Noi suntem din Mizil,iar Maria a participat si la alte festivaluri:LA BREBU, URLATI ,TOMSANI, POIANA CAMPINA,PODENII NOI.Asteptam raspuns.Va multumim!

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.