Home Fraţii turci ne ajută să ne promovăm

Fraţii turci ne ajută să ne promovăm

2 min read
0
0
473

O delegaţie oficială din oraşul înfrăţit Kusadasi a fost primită la Primărie zilele trecute. Consilierii şi proprietarii de hoteluri au fost prezenţi în România la Târgul Internaţional de Turism de la Bucureşti şi au profitat de ocazie pentru a se întâlni cu Autorităţile locale.

Delegaţia oficială din oraşul înfrăţit KusadasiDelegaţia a fost primită de viceprimarul Gheorghe Bădăran, iar discuţiile purtate între oficialii celor două oraşe au fost legate de proiectele de promovare turistică. Partenerii turci au propus iniţierea unui proiect de parteneriat între operatorii din turismul sinăian şi omologi din Kusadasi, astfel încât, în sezonul de vară, sinăienii să promoveze în Kusadasi ofertele sezonului de iarnă la Sinaia, iar cei din Kusadasi să promoveze pe timp de iarnă, ofertele estivale ale Turciei, la noi în oraş. „S-a discutat ideea unui parteneriat între hotelierii din cele două staţiuni pentru promovarea ofertelor. De asemenea, partenerii turci au venit cu ideea creării unui grup al oraşelor înfrăţite, din care să facă parte oraşele cu care este înfrăţită Sinaia şi oraşele cu care este înfrăţit Kusadasi. A fost o întâlnire foarte plăcută şi constructivă”, a spus viceprimarul sinăian.

În timpul vizitei la Primăria Sinaia, oaspeţii din Turcia s-au arătat interesaţi şi de modul în care se desfăşoară activitatea în Administraţia sinăiană, cum funcţionează Consiliul Local, dar şi de continuarea Proiectului Schimb Internaţional de elevi.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…