Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Fundaţia Zamolxes va organiza cea de-a X-a ediţie a Festivalului Tineretului de la Campina

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 2.600 afisari

În luna noiembrie, Fundaţia Zamolxes va organiza cea de-a X-a ediţie a Festivalului Tineretului, un eveniment care include ateliere de lucru, dar şi un concurs de teatru, muzică şi dans, cu premii în bani, destinat tinerilor talentaţi din municipiul Câmpina.

festival-ok

Activităţile principale din cadrul proiectului sunt programate în perioada 21-26 noiembrie 2015. În primele patru zile se vor organiza evenimente stradale cu participarea tinerilor din municipiu, iar pe 25 şi 26 noiembrie – concursul de muzică uşoară, muzică populară, dans modern şi reprezentaţii de teatru. Acest concurs se adresează elevilor de la şcolile şi liceele câmpinene, cu vârsta cuprinsă între 12 şi 19 ani.

Obiectivele generale ale Festivalului Tineretului (eveniment realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Câmpina) sunt:
– formarea a 50 de tineri în artele spectacolului (teatru, muzică, dans şi animaţie stradală) pe o perioada de trei luni, cu sprijinul a patru coordonatori;
– dezvoltarea spiritului de echipă şi lidership a tinerilor şi dobândirea de competenţe în managament cultural.
Cursurile de formare, atelierele de lucru şi concursul destinat tinerilor vor avea loc la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes din incinta Căminului Petrol de pe Bulevardul Bălcescu.

SURSA: http://www.campinaph.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 7 oct. 2015 in Stiri Campina, Stiri Recomandate. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

stiri targoviste

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.