Home Breaking News Stiri Prahova Stiri Campina Fundaţia Zamolxes va organiza cea de-a X-a ediţie a Festivalului Tineretului de la Campina

Fundaţia Zamolxes va organiza cea de-a X-a ediţie a Festivalului Tineretului de la Campina

2 min read
0
0
452

În luna noiembrie, Fundaţia Zamolxes va organiza cea de-a X-a ediţie a Festivalului Tineretului, un eveniment care include ateliere de lucru, dar şi un concurs de teatru, muzică şi dans, cu premii în bani, destinat tinerilor talentaţi din municipiul Câmpina.

festival-ok

Activităţile principale din cadrul proiectului sunt programate în perioada 21-26 noiembrie 2015. În primele patru zile se vor organiza evenimente stradale cu participarea tinerilor din municipiu, iar pe 25 şi 26 noiembrie – concursul de muzică uşoară, muzică populară, dans modern şi reprezentaţii de teatru. Acest concurs se adresează elevilor de la şcolile şi liceele câmpinene, cu vârsta cuprinsă între 12 şi 19 ani.

Obiectivele generale ale Festivalului Tineretului (eveniment realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Câmpina) sunt:
– formarea a 50 de tineri în artele spectacolului (teatru, muzică, dans şi animaţie stradală) pe o perioada de trei luni, cu sprijinul a patru coordonatori;
– dezvoltarea spiritului de echipă şi lidership a tinerilor şi dobândirea de competenţe în managament cultural.
Cursurile de formare, atelierele de lucru şi concursul destinat tinerilor vor avea loc la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes din incinta Căminului Petrol de pe Bulevardul Bălcescu.

SURSA: http://www.campinaph.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…