Home Breaking News Stiri Exclusive Închirierea unei mașini ca persoană juridică

Închirierea unei mașini ca persoană juridică

7 min read
0
0
254

Închirierea unei mașini (indiferent de durata procesului) reprezintă o hotărâre esențială în cadrul afacerii dumneavoastră. O dată cu implementarea acestei idei, o să fiți puși față în față cu anumiți factori și anumite responsabilități care completează acest întreg proces.

Există o serie diversă de stimulente care să vă motiveze decizia.

Cum alegeți planul economic potrivit pentru interesele companiei dumneavoastră?

1. Leasingul

Leasingul este o formă de credit prin intermediul căreia compania cu care urmează să colaborați o să vă ofere un bun sau un serviciu (pentru o perioadă prestabilită de timp) pentru care urmează să achitați lunar o sumă constantă de bani (în urma clauzelor contractuale). Există diverse tipuri de leasing (financiar, operațional, barter, compensațional, Lease-Back, de consum, direct, intern și internațional) însă cel mai potrivit pentru dumneavoastră în momentul închirierii unei mașini este leasingul operațional (serviciul de finanțare furnizat persoanelor juridice). Atunci când închiriați o mașină pentru o perioadă extinsă de timp, firma de la care ați preluat mașina se angajează să plătească toate taxele, polițele de asigurare, rovinieta, reparațiile, reviziile și orice operațiuni de întreținere, alături de gestionarea achiziției, schimbului și depozitarea anvelopelor de schimb, asigurând asistență rutieră în cazul unei urgențe sau alte servicii alături de costurile asociate. Această metodă este recomandată pentru cei care doresc să dețină autovehicule fără să achite taxele integrale pentru acestea.

2. Beneficiile oferite de către firma colaboratoare

În momentul în care alegeți să închiriați o mașină, indiferent de intervalul de timp în care urmează să apelați la serviciile firmei de închiriere, este nevoie să vă asigurați că beneficiile de care urmează să vă bucurați vă avantajează planul economic. Spre exemplu, BusinessLease.ro este o firmă care are o ofertă foarte avantajoasă și care conține, printre altele, și închirierea unei mașini pe termen scurt. Indiferent de problema pe care o întâmpinați sau motivul pentru care aveți nevoie de acest serviciu, ei vă pun la dispoziție o serie variată de opțiuni atunci când vine vorba de produsele și serviciile lor. Aceștia vă oferă flexibilitate, disponibilitate și posibilitatea de anulare imediată a comenzii. De asemenea, ei sunt cei care livrează mașina după semnarea contractului și cei care preiau autovehiculul în urma expirării perioadei de închiriere. Astfel că, indiferent de dificultățile pe care le întâmpinați, aceștia oferă sprijin și ajutor constant.

3. Managementul flotei

Dacă dețineți deja o flotă de mașini dar nu doriți să le manageriați chiar dumneavoastră, puteți apela la acest serviciu pe care unele companii îl pun la dispoziție. În acest fel, dumneavoastră finanțați flota și plătiți toate taxele integral însă firma colaboratoare este cea care se ocupă cu sarcinile asociate autovehiculelor dumneavoastră. Mașinile sunt înregistrate în evidența dumneavoastră contabilă. Puteți, așadar, să vă axați în mod special pe afacerea pe care o dețineți, fără a vă îngrijora din cauza mijloacelor de transport.

4. Consultanță adecvată

În momentul în care apelați la astfel de servicii este nevoie de o foarte bună comunicare cu firma colaboratoare. Aceștia vă pot oferi sprijin necondiționat și vă pot oferi ajutor în cadrul soluționării problemelor pe care le întâmpinați. O comunicare transparentă cu aceștia reprezintă o necesitate.

Ca persoană juridică, este extrem de important să luați în calcul această serie de variabile în momentul în care alegeți să recurgeți la ajutorul unei firme de închirieri auto. Luând în considerare aceste aspecte, vă veți asigura că afacerea dumneavoastră nu va avea de suferit din cauza neplăcerilor cauzate de probleme neprevăzute.

Sursa foto: Unsplash.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…