Home Întâlnire la Clubul Seniorilor

Întâlnire la Clubul Seniorilor

3 min read
0
0
510

Seniorii din Sinaia au primit săptămâna trecută vizita prietenilor de la Clubul Pensionarilor din Comuna Izvoarele, dupa ce în urmă cu o lună sinăienii au fost oaspeţi pe Valea Teleajenului. Seniorii din Izvoarele au vizitat Mănăstirea şi Casinoul, apoi s-au plimbat prin curtea Castelului Peleş şi prin Parcul Dimitrie Ghica. La sfârşitul vizitei, ultimul popas al musafirilor a fost la Centrul Cultural Carmen Sylva, unde au fost întâmpinaţi de prietenii din Sinaia şi de Anca Hogea, directorul instituţiei de cultură. „Am primit oaspeţi la Clubul Seniorilor din Sinaia, este vorba despre membrii clubului seniorilor din Comuna Izvoarele, de lângă Vălenii de Munte. Sunt oameni care ne-au primit în casa lor acum o lună şi acum i-am invitat la noi şi ne bucurăm că au venit în număr atât de mare. Membrii Clubului Seniorilor din Sinaia au fost la înălţime şi le mulţumesc pentru că sunt foarte prietenoşi şi foarte încântaţi de aceste schimburi”, a spus Anca Hogea.

Pentru seniorii din Izvoarele vizita la Sinaia a fost un bun prilej să-şi amintească de anii tinereţii sau o oportunitate de a cunoaşte locuri minunate, după cum a spus Ion Diaconu, directorul Casei de Cultură din Izvoarele. „Este un parteneriat extraordinar între Centrul Cultural Carmen Sylva din Sinaia şi Casa de Cultură din Izvoarele, mai ales Clubul Seniorilor din Izvoarele. Pentru seniorii noştri este extraordinar să ajungi la 70-80 de ani şi să poţi să vezi locurile unde au trăit regii României. Sinaia este un oraş plin de istorie, iar seniorii noştri sunt bucuroşi că reuşesc să vadă asemenea minunăţii”.

Distracţia a continuat la Centrul Cultural Carmen Sylva, unde pensionarii au avut ocazia să urmărească un scurt program artistic susţinut de soţii Isabelle şi Ion Bănică. Şi pentru ca distracţia să fie completă, nu au lipsit gustările, şampania şi dansul. La sfârşitul întâlnirii, seniorii au promis că aceste schimburi vor continua.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…