Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Lucian Bute si Elena Aprozeanu cununati, pe 15 iunie 2013, de primarul orasului Busteni – Emanoil Savin

Lucian Bute si Elena Aprozeanu cununati, pe 15 iunie 2013, de primarul orasului Busteni – Emanoil Savin

5 min read
0
0
575

Lucian Bute se pregateste intens de nunta pe care o va face in vara acestui an. Inainte de nunta cu Elena Aprozeanu, Bute va respecta traditia din Pechea! Se va lasa imbracat de prietenii lui! Marele eveniment va avea loc pe 15 iunie, la Galaţi, într-un cort special amenajat de pe malul unei piscine.

totpal daily news

“Bute s-a consultat in tot acest timp cu Emanoil Savin, primarul orasului Busteni, care-i va fi nas. Au ales meniul. Au vorbit despre cantareti, rochia de mireasa, costumul de ginere, locatie, despre tot. A, si pentru ca am amintit de costumul de ginere, Lucica va respecta intocmai toate traditiile. Inainte de a merge in fata altarului, va fi imbracat cu costumul de ginere de catre prietenii lui. Evident pe acorduri muzicale. Totul se va petrece in casa parintilor lui. Vor mai fi si alte obiceiuri care vor fi respectate. Va fi o nunta suta la suta romaneasca”

Sunt aşteptaţi circa 500 de invitaţi, iar naşii vor fi Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni şi soţia acestuia. O sursă apropiată lui Bute a declarat: “Lucian a stabilit deja data nunţii, va fi 15 iunie. Va avea câteva limuzine de la un cazino cunoscut din Bucureşti, iar cei care vor întreţine buna dispoziţie a invitaţilor vor fi doar artişti români. Vor fi prezenţi solişti de muzică populară din zona Moldovei, dar şi Oltenia sau Ardeal.” Conform aceleiaşi surse, pugilistul îşi va comanda costumul de mire din Canada.

Acuma, în viziunea lui Lucian Bute, mai rămânea, problema vinului care trebuie pus la mesele cu invitaţi. Căci vinul face, cum ar veni, toţi banii la o nuntă. Şi Lucian Bute ţine să ofere nuntaşilor săi o licoare despre care ştie că e bună şi preţuită de toţi cei care au gustat-o: vinul făcut de tatăl lui, din producţie proprie. Aşa că, la nuntă, unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa unui om, dă cep la butoaiele tatălui şi dă nuntaşilor să bea vin bun, pe săturate. Om gospodar, tatăl lui Bute scoate peste o mie de litri de vin, anual, vin din care oferă tuturor celor care îi trec pragul, fie rude, prieteni, vecini. Toţi, fără osebire, au, când dau de duşcă paharele, o părere excelentă despre acest vin, la fel de excelent. Aşa că, la o nuntă pe cinste, trebuie să fie şi un vin pe cinste, aşa a gândit, probabil, Lucian Bute, care ar fi putut să cumpere orice vin din lume, dar l-a preferat pe cel făcut de tatăl lui, în casă. De altfel, se iţesc, păstrate bine, în sufletul lui Lucian Bute, tradiţiile din moşi – strămoşi.

SURSA: http://lafiga.ro/

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…