Home Breaking News Stiri Brasov Maşini de epocă în Piaţa Sfatului (Video)

Maşini de epocă în Piaţa Sfatului (Video)

2 min read
0
0
156

Raliul Maşinilor de Epocă a ajuns la Braşov. Kronstadt Classic Rally se va desfăşura în acest weekend în oraşul de sub Tâmpa. La start vor fi prezente „bijuterii“ de epocă, construite înainte de 1978, scrie presa locală. Maşinile vor putea fi admirate în Piaţa Sfatului, astăzi, de la ora 17.00 şi sâmbătă, de la ora 16.00. 33 de maşini fabricate înainte de 1 decembrie 1978 se vor întrece în cadrul Kronstadt Classic Rally.

Startul competiţiei se dă azi după-amiază, când maşinile vor pleca din Braşov spre Predeal – Râşnov – Poiana Braşov şi se vor întoarce în Piaţa Sfatului, unde, timp de o oră, vor putea fi admirate de trecători. Ziua de sâmbătă este dedicată probelor de timp impus ce se vor desfăşura pe circuitul de la Prejmer.

Maşinile vor reveni în Piaţa Sfatului după-amiază, unde vor putea fi admirate de trecatori. Autovehiculele înscrise la cea de a treia ediţie a Kronstadt Classic Rally au fost fabricate în perioada 1959  – 1980. Printre concurenţi se află şi piloţi din Grecia, Ungaria sau Turcia, dar şi foarte mulţi piloţi români.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…