Home Breaking News Stiri Exclusive Octavian Lupu – “Ganduri si simtaminte la sfarsit de an”

Octavian Lupu – “Ganduri si simtaminte la sfarsit de an”

4 min read
0
0
275

Stimaţi domni Redactori,

În primul rând doresc să vă mulţumesc în modul cel mai deschis şi mai sincer pentru preluarea articolelor pe care vi le-am trimis în cursul acestui an. Pentru mine a însemnat un ajutor nesperat în debutul pe care l-am realizat ca autor de articole, iar încurajarea pe care am primit-o prin publicarea materialelor pe care le-am scris a constituit o confirmare a chemării pe care am simţit-o în această direcţie.

Poate la început numele meu nu v-a spus mare lucru, dar am convingerea că de-a lungul timpului am ajuns să vă câştig încrederea în privinţa subiectelor pe care le-am abordat şi a manierei de dezvoltare a lor sub forma de comentarii, eseuri, impresii sau amintiri. Chiar dacă la un moment dat unele dintre aceste materiale nu au corespuns cu linia editorială a publicaţiei dumneavoastră, totuşi ulterior prin preluarea altor articole am înţeles deschiderea pe care o aveţi în a identifica şi încuraja autori necunoscuţi, din rândul cărora am apărut şi eu în decursul acestei scurte perioade de timp, de când vă trimit diferitele articole pe care le scriu.

Cu ocazia acestui final de an vreau să vă asigur de onestitatea demersului meu de dorinţa de a promova idei de valoare în spaţiul românesc şi de a putea contribui astfel la renaşterea naţiunii din care facem parte.

Vă doresc „La mulţi ani” şi „Un an nou fericit” alături de cei dragi, multă binecuvântare, prosperitate şi bucurie!

Cu un sincer respect,
Octavian Lupu
 

Avem o rugaminte catre toti cei care ne indragesc sa ne dea votul lor de promovare in cadrul competitiei anuale dintre publicatiile electronice accesand link-ul de mai jos la Sectiunea 11 la pozitia confluente.ro si apasand butonul Votati:

 

http://www.radardemedia.ro/2011/12/11/pagina-de-vot-selectia-nationala-a-premiilor-online-radar-de-media-2011/

 

Profilul literar pentru confluente.ro este unic fata de ceilalti competitori la Sectiunea 11. Este o sansa pe care nu ar trebui sa o ratam, mai ales ca apare o data la un an. Cu siguranta ca exista multe persoane care apreciaza valorile literare, morale si spirituale promovate in spatiul romanesc de catre publicatia noastra, fapt pentru care va multumim anticipat.

 

Va rugam sa dati mai departe acest mesaj la cei cunoscuti pentru ca publicatia noastra (confluente.ro) sa intre in competitia finala din ianuarie 2012.

Fiind singura publicatie cu profil literar si cultural din Sectiunea 11, calificarea noastra ar conduce la promovarea acestui gen de revista electronica si ar conduce la iesirea din anonimat a multor altor publicatii similare din tara si din diaspora.

Cu un sincer respect,

Redactia Confluente Romanesti

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…