Home Stiri Recomandate Oferte de Valentine’s Day pe Valea Prahovei

Oferte de Valentine’s Day pe Valea Prahovei

5 min read
0
0
612

Șampanie, cine romantice, ore de relaxare la SPA și distracție maximă pe pârtii

Agențiile de turism și hotelierii din Prahova s-au pregătit cu oferte speciale pentru Ziua Îndrăgostiților, turiștii străini și români fiind așteptați la munte. Cum însă 14 februarie pică într-o zi de joi, cele mai multe pachete turistice sunt pregătite pentru acest weekend.

„Turiștii români și străini sunt așteptați cu pachete speciale, iar vremea ține cu iubitorii sporturilor de iarnă, pârtiile din județ fiind practicabile în condiții bune. Pentru 2 nopți de cazare, turiștii mai pot găsi oferte cu 480 lei/persoană, în care este inclus micul dejun, cină romantică în data de 16 februarie și cină festivă cu program artistic în data de 17 februarie. La o vilă de trei stele, tariful pentru 2 nopți de cazare este de 386 lei/persoană în regim de demipensiune cu cină festivă”, a precizat Adrian Voican, președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova.

Oferte speciale sunt însă și pe pârtiile de schi, indiferent de vârstă. În data de 14 februarie are loc, de altfel, Cupa Buștenarului pentru Schi Alpin.

„Pentru participanții la acest concurs accesul la telescaun va fi gratuit. Pentru ceilalți turiști tariful este cel standard: 140 lei/adult/skipass o zi şi 72 lei pentru un skipass de o zi pentru copii. În Sinaia un skipass de o zi pentru adulţi este 145 lei, pentru studenți 125 lei iar pentru copii este 100 lei iar în Azuga tariful este de 140 lei pentru adulți şi 100 de lei pentru copii pentru skipassul de o zi. Pentru pasionații de artă, Casino Sinaia îi invită la Galeria Regală de Artă unde sunt expuse picturi ale artistului Grigore Stan vernisajul purtând numele” Călător prin țara mea”. Gradul de ocupare este de aproximativ 60% în Breaza și Câmpina, în timp ce în Azuga și Sinaia au grade de ocupare de peste 95%. În Bușteni gradul de ocupare depășește 85%”, a mai precizat Adrian Voican.

Pachetele speciale de Ziua Îndrăgostiților sunt însă diverse. Un hotel de patru stele de pe Valea Prahovei îi așteaptă pe tinerii îndrăgostiți cu șampanie, cine romantice, dar oferă și petreceri la piscină și ore de relaxare la SPA. Prețul este de 450 de lei/persoană/pachet servicii.

„ Îi așteptăm atât pe ei, cât și pe toți iubitorii de munte și relaxare, pe toți cei îndrăgostiții să petreacă Sărbătoarea Dragostei în destinațiile turistice din județul Prahova”, este invitația lansată de Adrian Voican, președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova.

SURSA: https://www.observatorulph.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…