Home Ofertele de hoteluri şi pensiuni scoase la vânzare au crescut cu 60%

Ofertele de hoteluri şi pensiuni scoase la vânzare au crescut cu 60%

2 min read
0
0
596

Numărul ofertelor de hoteluri şi pensiuni la vânzare a crescut în primul semestru cu 60%, cea mai mare creştere fiind înregistrată în zonele de munte, potrivit unei analize realizate de portalul de anunţuri imobiliare.ro.

Cea mai mare creştere a fost constatată pe Valea Prahovei, unde la începutul anului erau la vânzare doar cinci unităţi de cazare, iar acum sunt puse pe piaţă 52 de hoteluri şi pensiuni. Numai în Buşteni, numărul pensiunilor şi hotelurilor scoase la vânzare a ajuns la 35 la sfârşitul lunii iunie. În Predeal, situaţia este asemănătoare: 30 de oferte. În Azuga şi Sinaia, pot fi găsite până în 10 oferte.

Ca exemplu, în Buşteni, proprietarul unui hotel situat la poalele Munţilor Caraiman solicită 2,7 mil. euro pentru imobilul său. Hotelul a fost construit în 2009, are cinci etaje, o suprafaţă utilă de 1.000 mp, 40 de camere şi 35 de băi.

În Sibiu, cu 1,9 mil. euro, poate fi achiziţionat un hotel cu o suprafaţă utilă de 3.000 mp şi un teren de 1.800 mp. Unitatea are 61 de camere. La Mamaia cu 685.000 euro poate fi achiziţionat un hotel de 3 stele, construit în 2006. Hotelul dispune de 23 camere şi de un apartament complet utilat, în total 50 de locuri de cazare.

www.cotidianul.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…