Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Pregătirile pentru “Zilele Buşteniului” sunt pe ultima sută de metri la pârtia Kalinderu (video)

Pregătirile pentru “Zilele Buşteniului” sunt pe ultima sută de metri la pârtia Kalinderu (video)

2 min read
0
0
189

Staţiunea de la poalele Bucegilor se pregăteşte de sărbătoare. În Buşteni este forfotă mare, iar pregătirile pentru Zilele oraşului sunt pe ultima sută de metri la pârtia Kalinderu. Aici va avea loc Cupa Mondială de Escaladă pe Gheaţă, cel mai important eveniment al momentului. Se lucrează de zor la pregătirea peretelui, care va constitui provocarea pentru concurenţi din peste 20 de ţări.

Zilele Buşteniului se vor desfăşura începând de miercuri, 8 februarie, până duminică 12 februarie. Cupa buştenarului la schi, Cupa oraşului la fotbal sunt doar câteva dintre concursurile organizate cu această ocazie. Evenimentul atrage în fiecare an mulți turişti, iar staţiunea devine neîncăpătoare în această perioadă.

Turiştii şi localnicii care vor alege să meargă pe pârtia Kalinderu în aceste zile se vor bucura de un spectacol deosebit. Cei care nu reuşesc să ajungă la Buşteni vor putea urmări live pe internet întreg concursul de căţărare.
Zilele Buşteniului se vor încheia duminică, după ora 14:00, cu spectacole şi o petrecere pe cinste.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

STATIUNEA BUSTENI – CAPITALA ALPINISMULUI ROMANESC, A TINERETULUI SI TURISMULUI MONTAN

Dragi locuitori ai orasului BUSTENI, Vin in fata voatra, pentru a doua oara, ca si candida…