Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Premiera spectaculoasa la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din statiunea Busteni

Premiera spectaculoasa la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din statiunea Busteni

1 min read
0
0
156

Intr-o sala arhiplina, actorii Adriana Trandafir, Gabriel Fătu, Andreas Petrescu si Adrian Păduraru au dat viata piesei “Mă mut la tata”, intr-un spectacol regizat cu maiestrie de Gelu Colceag.

Piesa este o continuare, dar şi o replică la mai vechia “Mă mut la mama” cu un scenariu de Andreas Petrescu şi… “un pic Gabriel Fătu”, piesă care s-a bucurat de un real succes jucându-se cu casa închisă la toate reprezentaţiile. Subiectul era legat de situaţiile ridicole generate de complexul freudian al lui Oedip. În creatia “Ma mut la tata” ridicolul apare din extinderea acestui complex dincolo de vârsta naturala. Actorii si regizorul au fost incantati de primirea de care au avut parte la Busteni. Spectatorii prezenti in sala au apreciat prestatia actorilor. Stiu ca un astfel de spectacol rar se poate vedea pe Valea Prahovei. Piasa “Mă mut la tata” este o producţie a Companiei de Teatru Daya în parteneriat cu Primăria oraşului Buşteni. De astazi va putea fi urmarita in cele mai importante teatre din tara.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

STATIUNEA BUSTENI – CAPITALA ALPINISMULUI ROMANESC, A TINERETULUI SI TURISMULUI MONTAN

Dragi locuitori ai orasului BUSTENI, Vin in fata voatra, pentru a doua oara, ca si candida…