Home Stiri Recomandate Ruşii au invadat Valea Prahovei. Distracţia continuă la munte!

Ruşii au invadat Valea Prahovei. Distracţia continuă la munte!

3 min read
0
0
195

Nici nu s-a terminat bine petrecerea de Revelion, că pe Valea Prahovei începe altă distracţie. Vorbim despre turiştii de peste Prut care vin la noi să serbeze Crăciunul după rit vechi.

distractie-revelion-

Sinaia, Buşteni sau Azuga au fost luate din nou cu asalt, de această dată de către turiştii moldoveni, ucraineni sau ruşi. Ei petrec sărbătoarea de Crăciun şi Revelionul după rit vechi. Peste şase sute de turişti de peste Prut s-au cazat deja în Sinaia.  Poaspeţii oaspeţi s-au bucurat de zăpadă din plin şi nu au putut să stea prea mult în camere. S-au plimbat, au vizitat Peleşul şi s-au dat cu schiurile sau sania, au stat la piscină şi s-au răsfăţat la spa.

„Suntem pentru prima oară la Sinaia, ne simţim foarte bine. E  o atmosferă deosebită, cu zăpadă, tot ce ne înconjoară e minunat. Mulţumim României că ne-a primit cu atâta frumuseţe”, ne-a povestit o turistă din Chişinău.

Pentru Crăciunul pe stil vechi, hotelierii le-au pregătit oaspeţilor un program plin de surprize. „Anul acesta, odată cu prima zăpadă, avem şi turişti din Republica Moldova, Rusia şi Ucraina, turişti veniţi pentru Crăciunul pe rit vechi. Le-am pregătit pachete personalizate, de 3,4 sau 5 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, au ca bonus acces la sala de fitness, saună sau piscină. În seara de 6 ianuarie este programată o petrecere la înălţime. De 10-12 ani vin turiştii ruşi la noi pentru această sărbătoare pe rit vechi”, a declarat Ciprian Stanciu, agent de turism.

Pe perioada acestor sărbători, pe Valea Prahovei sunt aşteptaţi peste 1.500 de turişti din spaţiul ex-sovietic.

SURSA: http://www.click.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Nu știi să mergi pe tocuri? Iată cum poți să o faci perfect, în câțiva pași simpli!

Arată grozav, alungesc piciorul și te simți irezistibilă atunci când le porți. Este vorba,…