Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Primăria Buşteni a castigat Cupa Valea Prahovei la fotbal

Primăria Buşteni a castigat Cupa Valea Prahovei la fotbal

2 min read
0
0
574
Ieri oraşul Buşteni a fost gazda finalei primei ediţii a Cupei Valea Prahovei la minifotbal, disputată între Primăria Buşteni şi Primăria Câmpina. În aplauzele galeriei, lovitura de începere a partidei i-a aparţinut boxeurului Ion Alexe, vicecampion olimpic în 1972 la Munchen şi deţinătorul unui titlu european în 1969 la Bucureşti. Acesta a apreciat faptul că sportul reprezintă o prioritate pentru oraşul Buşteni. Meciul dintre cele două echipe s-a terminat cu scorul de 12-6 în favoarea echipei din Buşteni. Chiar dacă au fost învinşi, fotbaliştii din Câmpina au promis că la ediţia viitoare îşi vor lua revanşa. La finalul competiţiei, echipele clasate pe primele trei locuri au primit din partea primarului din Buşteni, Emanoil Savin diplome, medalii, cupe, mingi şi echipamente sportive. Finalul evenimentului a fost marcat cu un foc de artificii şi o baie de şampanie.
Câmpinenii, conduşi de Dan Telegescu şi Ciprian Vintilă, au fost nevoiţi în final să se recunoască învinşi de trupa primarului Savin. A fost un meci frumos, arbitrat de Ciprian Geambazu (Buşteni) şi Mihai Ponici (Poiana Câmpina), un adevărat spectacol sportiv, din jurul căruia vă prezint mai multe imagini.

De asemenea, mai trebuie adăugat că pe locurile trei şi patru s-au situat echipele Caraimanul Buşteni şi Poliţia Câmpina.

SURSA: http://sport-campina.blogspot.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…