Home Breaking News Stiri Brasov Revelion 2011-2012 in Predeal sau Poiana Brasov cu 2500 de lei

Revelion 2011-2012 in Predeal sau Poiana Brasov cu 2500 de lei

3 min read
0
0
340

Cei care vor sa petreaca Revelionul în Poiana Brasov sau în Predeal ar trebui sa se grabeasca si sa faca rezervari. Marile hoteluri din cele doua statiuni au vândut deja o mare parte dintre pachetele pentru petrecerea noptii dintre ani, potrivit agentiilor de turism.

Luate separate, la hotelul Sport din Poiana Brasov, de patru stele, recent renovat, pachetul de servicii pentru perioada 28 decembrie-3 ianuarie este de 1.725 de euro, camera dubla, pachet care include cazare cinci nopti, demipensiune, masa festiva de Revelion, reiese din datele agentiei de turism a hotelului. Daca biletul se achita integral pâna la 31 octombrie, se acorda o reducere de 10%. Copiii cu vârsta pâna la 12 ani au gratuitate la cazare, iar pentru masa pretul este de 150 de euro. În acest tarif este inclus si accesul gratuit la piscina hotelului.

De asemenea,  la hotelurile Bradul si Poiana de trei stele, pachetul de servicii, în aceeasi perioada, costa 1.100 de euro în camera dubla si include demipensiune si masa festiva de Revelion.

Un alt exemplu este hotelul Piatra Mare, de patru stele, unde un pachet (cazare, mic dejun, cina si masa festiva) pentru perioada 28 decembrie-2 ianuarie, în camera dubla, ajunge la 2.592 lei de persoana.

Totodata, la hotelul Orizont de trei stele din Predeal, o vacanta de Revelion (30 decembrie-2 ianuarie) costa 2.100 lei de persoana în camera dubla si asigura pe lânga cazare, pensiune completa si accesul la SPA într-un anumit interval orar.

Tot în Predeal, la hotelul Belvedere de trei stele, pretul pentru perioada 29 decembrie-2 ianuarie este de 2.700 de lei în camera dubla, si 1.577 de lei în camera single. Include, pe lânga cazare, demipensiune, masa festiva de Revelion, si un bufet suedez pe 1 ianuarie. În acelasi timp, intrarea la SPA este gratuita.

Agerpres

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…