Home Schi extrem în Bucegi, imagini spectaculoase (VIDEO)

Schi extrem în Bucegi, imagini spectaculoase (VIDEO)

2 min read
0
0
355

Dacă în staţiunile de pe Valea Prahovei sezonul de schi s-a încheiat de aproximativ o lună,nu acelaşi lucru se întâmplă şi pe văile de abrupt din Bucegi. Odată cu încălzirea vremii, împătimiţii sporturilor extreme practică schiul de primăvară,iar avantajele sunt multe, spun cei care iubesc adrenalina.

În primul rând, văile sunt foarte spectaculoase, peisajul este unic iar senzaţiile pe schiuri sau placa de snowboard sunt pe măsură.
La schiul extrem există riscurile producerii avalanşelor şi al accidentelor grave pe văile abrupte,dar amatorii de senzaţii tari spun că poţi depăşi momentele dificile doar dacă eşti pregătit pentru o asemenea aventură.Ei spun ca este un sport foarte solicitant,senzaţiile sunt unice, incomparabile cu cele trăite pe o pârtie de schi,unde de cele mai multe ori este aglomeraţie.
Sportivii spun că doar cei experimentați şi curajoşi pot practica schiul extrem,deoarece pe lângă echipament este nevoie de pregătire şi de o condiţie fizică foarte bună.
Cele mai dificile perimetre din Bucegi, pe care se practică schiul de primăvară, sunt vaile Albă,Cerbului,Mălinului,Coştilei şi Morarului,iar pentru începători specialiştii recomandă zone mai lejere, pe Platoul Bucegilor lângă Babele, Omu, Piatra Arsă sau Peştera.

httpv://www.youtube.com/watch?v=bUTM4jrrFxg

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…