Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Schiorii prahoveni, la mijlocul clasamentului in a treia zi la FOTE 2013

Schiorii prahoveni, la mijlocul clasamentului in a treia zi la FOTE 2013

3 min read
0
0
418

Probele Festivalului Olimpic al Tineretului European au continuat ieri, la startul întrecerii masculine de schi fond 7,5 km – tehnică clasică aflându-se şi doi prahoveni de la CSŞ Sinaia: Daniel Pripici şi Daniel Cojocaru. Primul dintre aceştia s-a situat pe locul 28 la proba de 10 km tehnică liberă, desfăşurată luni, el fiind cel mai bine clasat român.

Prahoveanul Daniel Pripici (în foto) se număra printre cei mai bine situaţi schiori în ierarhia internaţională dintre cei 88 de sportivi prezenţi la startul probei de ieri, având al 15-lea punctaj în clasamentul mondial dintre aceştia.

Reprezentantul Clubului Sportiv Şcolar Sinaia nu a avut, însă, o evoluţie foarte bună la întrecerea de ieri. După ce la finalul primului tur ocupa locul 24, acesta a coborât treptat până pe locul 40 la sfârşitul concursului. Pripici a sosit cu timpul de 20.57,9 minute, cu o întârziere de 2.08,5 minute faţă de învingător, principalul favorit la victorie – rusul Alexey Chervotkin.
Daniel Cojocaru a sosit pe locul 53, cu o întârziere de 2.57,8 minute.

Tot ieri a debutat în cadrul competiţiei şi Andrei Cenţiu, sportiv legitimat la CS Caraimanul Buşteni, acesta luând parte la proba de slalom uriaş. Schiorul prahovean s-a situat pe locul 45, coborând pârtia de la Predeal în 58,36 secunde în prima manşă şi în 57,64 secunde în a doua manşă. Astfel, Cenţiu a încheiat proba cu timpul total de 1.56,00 minute, în vreme ce învingătorul, austriacul Manuel Annewanter, a sosit cu 1.45,90 minute.
În cadrul probei a mai concurat şi Roberto Frăţilă de la CSŞ Sinaia, sosit pe locul 60, cu timpul de 2.11,17 minute.

Petre APOSTOL
SURSA: http://www.ziarulprahova.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…