Home Breaking News Stiri Brasov “Sharing 11even experiences”: 11 orase – 11 experiente – 11 minute – 111 participanti

“Sharing 11even experiences”: 11 orase – 11 experiente – 11 minute – 111 participanti

3 min read
0
0
388

11EVEN, din 11 noiembrie a.c, ora 16, în Sergiana Center, aduce în faţa publicului experienţele de viaţă.
11EVEN este un proiect CityPlus, cu sprijinul Fundaţiei Post-Privatizare, organizat într-o dată unică: 11.11.2011. Proiectul 11EVEN, concretizat în 11 evenimente ce vor avea loc în 11 oraşe, se va adresa tuturor persoanelor interesate în dezvoltarea lor profesională şi personală. Pret: 11 euro sau 111 lei

Mai multe informaţii despre eveniment găsiţi pe www.11even.ro

IMAGINEAZÃ-TI
Imagineaza-ti sute de orase din lume in care audiente de 111 persoane asculta 11 experiente de viata impartasite de oameni din comunitate. Imagineaza-ti mii de persoane care pleaca schimbate, motivate si cu speranta de la evenimente 11even. Imagineaza-ti zeci de mii de oameni care privesc clipurile inregistrate anual la evenimentele 11even si care gasesc incurajare, iau decizii si fac schimbari uriase in dinamica vietii lor ulterioare!

ASCULTÃ
Asculta atent 11 vorbitori in orasul tau si invata din experienta lor. Asculta cu mintea ce greseli a facut un antreprenor si evita-le in cariera ta. Asculta cu inima povestea luptei unui tanar care intr-o secunda a crezut ca a pierdut totul, iar in secunda urmatoare a decis sa lupte si sa invinga. Asculta teama care a incoltit in mintea unor oameni despre care niciodata nu credeai ca pot sa tremure si prinde curaj ca temerile tale pot sa fie infrante. Asculta razand si asculta plangand in aceasi seara. Asculta oameni ca tine si invata din experientele lor.

SALVEAZÃ
Salveaza cele 11 experiente in mintea si in inima ta. Salveaza bani in viitor invatand de la oameni care au pierdut. Salveaza timp si nu repeta greselile altora. Salveaza 11 poziti libere in agenda ta telefonica pentru cel putin 11 oameni pe care-i vei cunoaste la 11even in orasul tau. Salveaza 11even in 11/11/2011 in agenda ta!

Rezerva-ti un loc acum!

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…