Home Stiri Recomandate „Sinaia pe Bicicletă”: O altă față a orașului de munte, într-o aventură pe două roți

„Sinaia pe Bicicletă”: O altă față a orașului de munte, într-o aventură pe două roți

2 min read
0
0
185

Știm că vă place muntele. Mai știm și că unora dintre voi le plac plimbările cu bicicleta, iar altora întâlnirile cu istoria. Dacă vreți, însă, să le îmbinați pe toate trei, atunci ați putea participa la evenimentul „Sinaia pe Bicicletă”, organizat de Asociaţia Adevăraţii Veloprieteni.

11705379_859966457419899_386060994512075878_n

În weekendul 15-16 august, Asociaţia Adevăraţii Veloprieteni vă invită să pedalați alături de alţi pasionaţi ai sportului pe două roţi, într-o aventură prin oraşul Sinaia.

„Castelul Peleş, Mănăstirea Sinaia, Cazinoul dar si casa în care stătea I.L.Caragiale sau cea în care şi-a petrecut ultimele zile istoricul Nicolae Iorga. Vom vizita muzee, vom afla poveşti inedite despre Sinaia şi vom pedala la deal sau la vale pe strazile mai puţin cunoscute ale oraşului”, promit cei de la Asociaţia Adevăraţii Veloprieteni.

Plimbarea va începe sâmbătă, la ora 11:00, iar întâlnirea participanţilor va fi în faţa Primăriei Sinaia. În cele două zile ale evenimentului vor fi două trasee tematice de aproximativ 3-4 ore fiecare, ce vor fi parcurse în ritm lejer, cu regrupări şi povești la fiecare obiectiv turistic din traseu.

Tot sâmbătă, la final de tură, participanții se vor relaxa la un picnic, la umbra arborilor seculari din Parcul Dimitrie Ghica, în acordurile fanfarei.

Mai multe detalii legate de evenimentul „Sinaia pe Bicicletă” găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

SURSA: http://www.emunte.ro
TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…