Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Un peisaj de basm din Brasov, între câştigătorii National Geographic Traveler Photo Contest 2015

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 1.612 afisari

Un peisaj de basm surprins în satul Peştera de fotograful român Eduard Guţescu se numără printre imaginile câştigătoare ale Traveler Photo Contest 2015, o competiţie organizată de publicaţia National Geographic Traveler.

11205031_930422560368044_3140163012101605891_nIMAGINEA COMPLETĂ AICI

1544312_597068077036829_2026998687_nFotografia realizată de Eduard Guţescu în satul Peştera, judeţul Braşov, este intitulată “Land of Fairy Tales” şi a primit o menţiune specială (Merit Winner) la National Geographic Traveler Photo Contest 2015.

La această competiţie au fost înscrise peste 17.000 de imagini, fiind desemnaţi trei mari câştigători, în timp ce şapte fotografii (între care şi cea a lui Eduard Guţescu) au primit menţiuni speciale, potrivit theguardian.com.

Editorii revistei National Geographic Traveler au petrecut mai multe luni colectând şi jurizând aceste fotografii înscrise în National Geographic Traveler Photo Contest 2015, între care se numără portrete, scene în aer liber şi imagini care redau semnificaţia unor locuri din întreaga lume.

Marele premiu a fost câştigat de “Whale Whisperers”, o imagine realizată de Anuar Patjane din Mexic. În imagine este prezentată o balenă cu cocoaşă şi puiul ei nou-născut, care sunt înconjuraţi de scafandri, în Insula Roca Partida din arhipelagul Revillagigedo, Mexic, care ar putea fi înscris în patrimoniul UNESCO pentru a putea fi protejat acest habitat.

Untitled

Pe locul al doilea în această competiţie s-a situat fotografia “Gravel Workmen”, realizată de Faisal Azim din Bangladesh, iar, pe locul al treilea, s-a clasat imaginea “Camel Ardah”, de Ahmed Al Toqi din Oman.

Pe de altă parte, pe site-ul National Geographic Traveler este prezentată şi o selecţie a fotografiilor favorite ale editorilor revistei. Între acestea se numără şi “Colored smile”, de Iulia Iacoban, care prezintă un portret al unui bărbat care participă la un festival de obiceiuri şi tradiţii de iarnă din Botoşani, “Romanian ballad”, de Felicia Simion, care surprinde imaginea unui băiat de şase ani care imită un păstor, în localitatea Diosti, judeţul Dolj, şi “Romanian sheppard calms his horses”, de Silviu-Florin Salomia, care îl prezintă pe un păstor român din Orşova, ce încearcă să îşi calmeze cei doi cai.

National Geographic Traveler este o revistă cu profil turistic publicată de National Geographic Society în SUA. Revista a fost lansată în 1984 şi are mai multe ediţii internaţionale.

SURSA: http://www.mediafax.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 5 aug. 2015 in Stiri Brasov, Stiri Recomandate. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.