Home Breaking News Stiri Brasov Sistem, Vunk, Antract şi Holograf concertează la Râşnov

Sistem, Vunk, Antract şi Holograf concertează la Râşnov

2 min read
0
0
258

Sistem şi prietenii promit două zile de evenimente speciale, concerte cu nume mari din showbiz-ul autohton, show-uri de laser şi acrobatii unice cu focul, artificii, workshop-uri de olărit, bijuterie şi ţestut, dar şi parada cavaleriolor medievali, relatează newsbv.ro.

Pro Istoria Fest va avea loc in Piata Unirii din centrul orasului. Publicul este asteptat la Rasnov, sambata, 8 octombrie, cu un program de inspiratie medievala, cu parade ale luptatorilor medievali, turniruri, demonstratii de lupte, demonstratii de dans medieval, teatru de papusi, workshop-uri de bijuterie, toate acompaniate de muzica medievala a celor de la Ad-Hoc.

Începand cu orele 17:30 pe scena vor urca trupele Vunk, Paradigma si Antract, urmate de concertele extraordinare are trupelor Sistem si Holograf. Prima zi a festivalului se va incheia cu un show de lasere.

Duminica, 9 octombrie, incepand cu orele 13.00 vor continua paradele de luptatori si domnite, dar vor fi organizate si ateliere medievale, workshop-uri de colaje si de olarit. Un concert de muzica medievala cu trupa Ad Hoc va intregi aceasta prima parte a zilei.

Incepand cu orele 17.30, vor urca pe scena Delia Matache, Xonia, DeepCentral. Capul de afis al festivalului, Sistem, va incheia cele doua zile Pro Istoria Fest cu un program cu totul inedit, alaturi de trupa Crispus, care imbina acrobatia cu jocul cu focul, intr-un spectacol cu efecte vizuale unice. Finalul festivalului va fi marcat prin focuri de artificii.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…